2021-09-18 22:55:54

Nul point: Alaves led fjerde nederlag

På to mål i første halvleg sikrede Osasuna sig en 2-0-sejr ude mod Alaves, som dermed har tabt de første fire kampe i La Liga.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alaves har ikke været nogen tidlig succeshistorie i La Liga. De var fortsat på jagt efter sæsonens første point i lørdagens hjemmekamp mod Osasuna.

Hjemmepublikummet på Mendizorrotza kunne se Luis Rioja med et saftigt forsøg, som strøg lige hen over overliggeren i begyndelsen af opgøret.

Men som man efterhånden er blevet vant til på de kanter, er det modstanderne, som scorer målene. Det blev også tilfældet denne aften.

Midtvejs i første halvleg headede David Garcia Osasuna foran. Hans hovedstød fik målmand Antonio Sivera fingrene på, men i sprællende figur kunne Alaves-keeperen ikke få puffet bolden væk, inden den røg over stregen.

Bare en god håndfuld minutter senere var den igen gal for Alaves, da gæsterne blev tilkendt straffespark for hånd på bolden.

Det er sjældent positivt i sig selv, men for Alaves så det endnu værre ud, da målmand Sivera endnu ikke har reddet et straffespark i sin professionelle karriere. Det gjorde han heller ikke denne gang, da Roberto Torres sparkede kuglen sikkert i kassen fra 11 meter.

Så var der lang vej til point for Alaves, men de gjorde et helhjertet forsøg på at komme tilbage i anden halvleg. Hjemmeholdet havde flere nærgående forsøg, men de havde ikke det afgørende held med sig.

De kom derfor aldrig tilbage i opgøret med en reducering, hvorfor gæsterne fra Osasuna kunne glæde sig over at tage sæsonens anden sejr i fem forsøg.

La Liga -Nul point: Alaves led fjerde nederlag
Foto: Ander Gillenea/AFP/Ritzau Scanpix

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0