2022-11-11 11:59:54

Piqué forstår ikke Atletico-rygte: De har ikke en fucking anelse

Gerard Piqué forstår ikke, hvorfor han er blevet rygtet til Atletico Madrid. Det giver nemlig på ingen måde mening, og derfor havde det været mere troværdigt med Real Beits.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Copa del Rey - 1. runde

FT

SDA

0 - 2

AMA

Gerard Piqué har spillet sin sidste kamp for FC Barcelona, da den erfarne midtstopper har valgt at lægge støvlerne på hylden.

Dermed lignede det nu, at Piqué skulle på fodboldpension, men så begyndte rygtemøllen at rulle, hvor der dukkede noget af en nyhed op i den spanske presse.

Det lød på, at Piqué skulle være på vej til Atletico Madrid for at træne under Diego Simeone, men det er dog på ingen måde rigtigt, slår Piqué fast i the Ibai Llanos' Twitch show.

- Skulle jeg træne med Simeone? Den, der har skabt nyheden om, at jeg kunne skrive under med Atletico, har ikke en fucking anelse. Det er jo helt vanvittigt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Piqué forstår ikke Atletico-rygte: De har ikke en fucking anelse
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg kommer aldrig til at bære trøjen fra et andet hold end Barca. Altså Atletico... hvis det nu var et hold, der forsøgte at spille bolden nede bagfra som Betis, havde det måske været mere overbevisende, men da denne nyhed kom ud, fik den mig til at grine, lyder det fra Gerard Piqué ifølge Goal.com.

35-årige Gerard Pique kan altså ikke se sig selv i Atletico Madrid, men han kunne godt forestille sig at blive præsident hos FC Barcelona.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Copa del Rey - 1. runde

FT

SDA

0 - 2

AMA

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0