La Liga -Real baskede Deportivo 7-1 trods chokstart
2018-01-21 18:04:44
Foto: Getty Images

Real baskede Deportivo 7-1 trods chokstart

Deportivo kom overraskende foran på Bernabeu, men Real Madrid svarede stærkt igen og vandt 7-1 og fik sin første ligasejr i fire kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et kriseramt Real Madrid-hold jagtede søndag sin første sejr i fire ligakampe, da Deportivo La Coruna, der frister en tilværelse under stregen, var på besøg på Bernabeu.

Real Madrid havde til kampen Karim Benzema klar igen, men franskmanden startede på bænken, og i stedet lå unge Borja Mayoral på toppen.

Real Madrid sad på tingene indledningsvis, men havde svært at få det til at spille, og i stedet var det gæsterne, der chokerede ved at tage føringen.

Florin Andone fandt Lucas Perez, der fra venstre side slog en flad, hård bold ind foran, hvor Adrian Lopez mødte den, og så stod det 1-0.

Men så kom Real Madrid i gang. Først var Cristiano Ronaldo milimeter fra scoring, men Deportivo-keeperen reddede fremragende på hovedstødet, og efterfølgende forsøgte også Casemiro sig på låget.

Efter en halv time spillede Nacho bande med Marcelo, og så satte midtstopperen en følt indersiden på kuglen til 1-1.

Ti minutter efter fik Gareth Bale jublen til at bryde ud, da han fik en bold over i det bagerste område, hvorefter han trak ind i banen og smukt lagde bolden over i det lange hjørne.
I anden halvleg fortsatte madrilenerne, hvor de slap fra første.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter 51 minutter var det tæt på for Luka Modric, der sparkede i sidenettet efter et flot gennemspillet angreb.

Seks minutter senere kom 3-1-målet, da Gareth Bale steg til vejrs på et hjørnespark og flot headede bolden ind.

Real Madrid fortsatte dominansen og midtvejs i halvlegen kom scoringen til 4-1.

Real førte bolden hurtigt frem i en kontra, hvor Cristiano Ronaldo fandt Luka Modric med hælen, og denne gang var kroaten træfsikker og scorede sit første ligamål i sæsonen.

Fem minutter senere burde Cristiano Ronaldo også have scoret, da han ellers lavede en fin brysttæmning på storspillende Marcelos indlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men portugiseren har haft svært ved at ramme netmaskerne i sæsonen og sparkede forbi.
Med 12 minutter tilbage af opgøret lykkedes det så for Ronaldo at score sit femte ligamål i sæsonen.

Nok engang slog Real Madrid omstilling. Casemiro fik bolden i et overlap og slog bolden i fødderne på Ronaldo, der gjorde det til 5-1.

Og Ronaldo var ikke færdig. Efter 83 minutter ofrede han sig og kom først på et indlæg, som han dirigerede i nettet til 6-1, hvorefter han måtte til behandling, da han flækkede et øjenbryn i situationen.

I slutfasen blev det også 7-1, da Nacho blev dobbeltmålscorer, da han efter et hjørnespark sparkede bolden i mål fra en spids vinkel.

7-1 sluttede det, og Real Madrid fik dermed sin første sejr i fire ligakampe og tager fjerdepladsen tilbage fra Villarreal.


Foto: Getty Images

47 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0