2022-10-19 22:08:32

Real Sociedad vandt trods VAR-forskrækkelse

Real Sociedad vandt fortjent med 1-0 over Mallorca og kravlede op på tredjepladsen i La Liga onsdag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 10. runde

FT

SOC

1 - 0

MAL

4'
1 0
Mikel Merino
Mål

Kampen nåede aldrig at blive fløjtet i gang før den blev udskudt i kort tid. Det skyldtes at en tilskuer modtog behandling på tribunen efter at have fået et ildebefindende.

Da kampen endelig blev fløjtet op, var det med hjemmeholdet i en taktstyrende og dominerende rolle.

Real Sociedad kom foran allerede i kampens tredje minut, hvor Mikel Merino stangede bolden i nettets venstre side efter et hjørnespark fra Brais Mendez.

Efter 13 minutters spil var gæsterne tæt på at svare igen på åbningsmålet, da Angel Rodriguez fra tæt hold ramte overliggeren.

Senere i første halvleg var assistmageren Mendez på spil igen. Efter en afslutning tog et par afretninger i Mallorcas felt, landede bolden for fødderne af kantspilleren, der desværre blev afvist af Predag Rajkovic i Mallorca-målet.

Halvlegen foregik meget på hjemmeholdets præmisser. De var mest dominerende på bolden og skabte mange flere skud indenfor målrammen. Faktisk registrerede Mallorca ikke et eneste skud på mål i første halvelg.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Real Sociedad vandt trods VAR-forskrækkelse
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Derfor kunne hjemmeholdet gå til pause med en fortjent føring på 1-0.

Efter pausen fortsatte spillet i samme stil som i første halvleg. Hjemmeholdet var klart mest på bolden, men uden at skabe store chancer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor kom det også som noget af en overraskelse, da Mallorca udlignede på en kontra lige efter at Real Sociedad ramte stolpen i det 58. minut. Amath Ndiaye fik bolden omkring midterlinjen og drev den hele vejen ind i feltet, hvor han via en afretning fik bolden i nettet bag Alex Remiro.

Men, undervejs havde Ndiaye væltet en forsvarsspiller om kuld, og efter konsultation med VAR kunne dommer Miguel Angel Ortiz annullere målet for en forseelse, og Real Sociedad slap med skrækken i denne omgang.

Real Sociedad overtog igen spillet efter forskrækkelsen, og efter 67 minutter måtte Rajkovic igen lave en redning for denne gang at forhindre Takefusa Kubo i at blive målscorer.

Mallorcas Ndiaye, der fik sit mål annulleret tidligere i halvlegen, viste sig som udeholdets farligste mand igen efter 80 minutters spil, hvor han forsøgte sig med en afslutning mod højre målside, men afslutningen blev pareret ud til et hjørnespark.

Mallorca kom mere og mere på bolden som anden halvleg skred frem. Det var tydeligt at se, at det var dem, der jagtede. Men de kom aldrig tættere på end det annullerede mål og Real Sociedad vandt ganske fortjent 1-0.

Resultatet sendte Real Sociedad forbi Atletico Madrid i tabellen, hvor de gik op på ligaens tredjeplads.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 10. runde

FT

SOC

1 - 0

MAL

4'
1 0
Mikel Merino
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0