2022-12-01 11:06:04

Rygtetid: Atletico Madrid og Juventus lurer på Skov Olsen

Her er ugens udgave af bold.dk's rygteunivers rygtetid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

PON

2 - 4

AMA

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Atletico Madrid og Juventus lurer på Skov Olsen

Andreas Skov Olsen har imponeret stort siden sit skifte fra Bologna til Club Brugge. 

I denne sæson har kantspilleren scoret otte mål og lavet fire oplæg i 21 kampe for den belgiske klub. Især i Champions League viste han sig og frem på den store scene.

Senest har danskeren været udtaget til VM, hvor det blev til to kampe. 

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Rygtetid: Atletico Madrid og Juventus lurer på Skov Olsen
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Nu skriver Gol Digital, at Skov Olsen har imponeret Atletico Madrid så meget, at den spanske storklub er ude efter kantspilleren. 

Ifølge mediet er der dog to problemer i forhold til at lande en handel. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

For det første kræver Brugge angiveligt 20 millioner euro, hvilket svarer til omkring 150 millioner kroner. 

For det andet er også Juventus på jagt efter Skov Olsen, og Torino-klubben skulle allerede arbejde på at hente danskeren. Derfor er spanierne nødt til at arbejde hurtigt, hvis kantspilleren skal havne i Madrid. 

22-årige Andreas Skov Olsen har kontrakt med Club Brugge frem til sommeren 2026. 

Sidste uges rygter

Roma har Maurits Kjærgaard på blokken

Danske Maurits Kjærgaard har tidligere været sat i forbindelse med en række topklubber, efter han har præsteret flot for Salzburg og på det danske U21-landshold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 19-årige midtbanespiller bliver nu nævnt i forbindelse med Roma, som skulle have danskeren på blokken. 

Rygtet stammer fra transferjournalisten Gianluigi Longari, som har skrevet om interessen på Twitter. 

Her lyder det ligeledes, at Kjærgaard forventes at være meget dyr for Roma, da han midtbanespilleren har kontrakt frem til sommeren 2026. 

Tidligere har Maurits Kjærgaard også været sat i forbindelse med Milan, han udtalte i oktober, at det var for tidligt. Det kan du læse mere om her

Real Madrid har fået tilbudt kort Ronaldo-retur
Ifølge det spanske medie Sport er Real Madrid blevet tilbudt muligheden for at hente Cristiano Ronaldo hjem til klubben på en kort kontrakt. 

Sport skriver således, at Ronaldos repræsentanter har kontaktet Real Madrid og tilbudt muligheden for at hente portugiseren på en kontrakt frem til slutningen af indeværende sæson.

Real Madrid kigger eftersigende på muligheden for at hente en backup til angrebet, da den franske angriber Karim Benzema har været plaget af en del skader i løbet af sæsonen.

Derfor skulle Ronaldo-muligheden ikke være helt udelukket i den spanske hovedstadsklub, der sagde farvel til portugiseren i sommeren 2018. 

Sport beretter, at den 37-årige angriber selv er åben for et comeback i Real Madrid, der i skrivende stund ligger på andenpladsen i La Liga.

Cristiano Ronaldo har fortsat et halvt år tilbage af sin kontrakt i Manchester United, men Premier League-klubben arbejder angiveligt på at rive aftalen over, efter portugiserens opsigtsvækkende interview med TalkTV.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

PON

2 - 4

AMA

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0