2022-09-25 10:48:01

Rygtetid: Villa-keeper kan sende Oblak til Manchester United

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

SEV

0 - 2

AMA

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Manchester United holder øje med Jan Oblak

Der kan være en stor målmandskabale på vej i engelsk fodbold, hvor en Aston-Villa keeper kan sikre Manchester United forstærkning til posten mellem stængerne.

The Mirror mener nemlig, at United holder øje med Jan Oblaks situation hos Atletico Madrid, da der i den seneste tid har været rygter om, at Madrid-klubben er på jagt efter en ny keeper.

Det er så her, Aston Villa kommer ind i billedet, fordi der skulle være tale om Emiliano Martinez, som er kommet på blokken i Madrid.

Oblak har desuden kontraktudløb til sommer, og dermed skulle Atletico også være i gang med at overveje, om de vil have penge i kassen vedrørende et salg allerede til januar.

Manchester United har dog allerede hentet en ny keeper til klubben i form af Martin Dubravka på en lejeaftale fra Newcastle, men Erik ten Hag vil angiveligt gerne have endnu en målmand ind.

29-årige Jan Oblak har været hos Atletico Madrid siden 2014, hvor det i alt er blevet til 360 kampe med 177 clean sheets.

Juventus har Antoine Griezmann på blokken

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Rygtetid: Villa-keeper kan sende Oblak til Manchester United
Foto: Cesar Manso/AFP/Ritzau Scanpix

I denne sæson er Antoine Griezmann udlejet fra FC Barcelona til Atletico Madrid, men det kan ende med, at han slet ikke vente retur til Barca.

Ifølge Gazzetta skulle Griezmann nemlig have muligheden for at skifte til italiensk fodbold, hvor Juventus angiveligt har set sig lun på den franske angriber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Juventus vil nemlig gerne forstærke sig med Griezmann, og derfor holder de et skarpt øje med ham, men der kan dog komme noget økonomisk i vejen. Et skifte til Juve kræver nemlig, at Griezmann tager en betydningsfuld lønnedgang.

Gazzetta skriver desuden, at hvis en aftale med Griezmann falder til jorden, så har Juve også rettet kikkerten mod Chelseas Christian Pulisic og Marco Asensio i Real Madrid.

31-årige Antoine Griezmann har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2024.

Busquets tager til Miami til næste sæson

34-årige Sergio Busquets har spillet samtlige af sine 15 professionelle sæsoner i den catalanske storklub Barcelona. Men efter indeværende sæson har Busquets kontraktudløb, og rygterne sender ham til Inter Miami i USA.

Det er transferjournalisten Fabrizio Romano, som skriver på Twitter, at Busquets tager turen over Atlanterhavet til næste sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Romano var der allerede interesse i sommer, men Busquets har valgt at færdigspille sin kontrakt hos Barcelona. 

Herefter skulle Busquets – ifølge Romano – have fået mod på nye udfordringer, og dem agter han at finde på den amerikanske østkyst.

I denne sæson har Busquets spillet i seks af Barcelonas første ni kampe - Han fik hvil mod henholdsvis Elche i den hjemlige liga og i Barcelonas 5-1 sejr over Plzen i Champions League. Han har derudover afsonet en enkelt spilledags karantæne.   

Fabio Cannavaro kan få comeback i Serie B (Bekræftet)

Fabio Cannavaro har været uden job siden 2021, hvor han forlod Guangzhou FC og kinesisk fodbold.

Nu kan den italienske cheftræner dog stå foran sit første job som træner i støvlelandet, da han bliver sat i forbindelse med posten hos Benevento i Serie B.

Det er transferjournalisten Fabrizio Romano, som kan erfare, at Cannavaro er tæt på en aftale med Serie B-klubben, da forhandlingerne mellem de to parter skrider frem.

Hvis der falder en aftale på plads, overtager den tidligere Ballon d’Or-vinder et mandskab, som er placeret på 13. pladsen i den næstbedste række, hvor der er fire point ned til stregen.

49-årige Fabio Cannavaro har tidligere stået i spidsen for hold som Al-Nassr FC, TJ Quanjian og det kinesiske landshold, hvor han var midlertidig landstræner i to kampe.

Marco Asensio på blokken hos Barcelona

Der kan være et chokskifte under opsejling i spansk fodbold, da Marco Asensio står foran et kontraktudløb med Real Madrid efter denne sæson.

Ifølge Mundo Deportivo skulle rivalerne fra FC Barcelona nemlig være i gang med at undersøge mulighederne for at hente Real-spilleren på en fri transfer.

Her melder de desuden, at Barca-præsident Joan Laporta har en godt forhold til Asensios agent, og det skulle hjælpe en mulig aftale på vej, som rent økonomisk også ville være en god aftale for Barcelona.

Det er ikke meget spilletid, som Real-spanieren har fået i denne sæson, da det blot er blevet til 11 minutter fordelt over to La Liga-kampe.

26-årige Marco Asensio har været på kontrakt hos Real Madrid, hvor han indledte med et lejeophold hos Espanyol, så han har tidligere været at finde i Barcelona.

Sidste uges rygter: 

Tottenham har øje på Andreas Skov Olsen

Da Club Brugge slog FC Porto i Champions League, var der en talentspejder fra Tottenham på plads på stadion, og han fik angiveligt taget en del notater om danske Andreas Skov Olsen.

Ifølge Voetbal Nieuws var Tottenham-scouten nemlig meget imponeret over danskerens kamp, hvor det blandt andet blev til en scoring i 4-0-sejren. Tottenham mener desuden at have en fidus til Skov Olsen, da han ville være en spiller, som passer godt til Antonio Contes system.

Skov Olsen har da også gjort god reklame for sig selv i denne sæson, da han i 11 kampe har leveret hele seks mål og tre assists.

Danskeren var dog angiveligt ikke den eneste, som Tottenham-scouten havde på blokken, da mediet også skriver, at London-klubben gerne ville se nærmere på Hans Vanaken.

Andreas Skov Olsen har kontrakt med Club Brugge frem til 2026.

Andy Carroll tæt på Reading-skifte (Bekræftet)

Den erfarne angriber Andy Carroll har været sat i forbindelse med flere klubber denne sommer, men nu peger alt på et skifte tilbage til Reading. 

Det kan The Mirror fortælle. 

Carroll har denne sommer været tæt på at skifte til både Club Brügge og Wolverhampton, men begge klubskifter blev ikke til noget. 

Derfor ligner det nu, at den 33-årige og transferfrie angriber skifter til Reading, hvor han har spillet fra 2021 - 2022. 

Om Rygtetid: Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

SEV

0 - 2

AMA

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0