2023-01-29 18:07:03

Saul Niguez blev matchvinder for Atletico i anden halvleg

Med et kvarter tilbage af kampen mellem Atletico Madrid og Osasuna i La Liga scorede midtbanespiller Saul Niguez til 1-0 og afgjorde kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 19. runde

FT

OSA

0 - 1

AMA

74'
0 1
Saul Niguez
Mål

Atletico Madrid og Osasuna krydsede klinger søndag aften i La Liga.

Diego Simeones tropper jagtede anden La Liga-sejr i streg efter en periode med skuffende resultater, herunder et uafgjort resultat mod oprykkerne Almeria.

I første halvleg kom begge mandskaber frem til fine chancer. Efter 25 minutters spil brændte Chimy Avila en stor chance fra tæt hold, og kort tid efter var Thomas Lemar tæt på at bringe udeholdet foran, men skuddet fra kanten af feltet gik forbi målrammen.

Antoine Griezmann var måske gæsternes farligste mand, selvom har manglede skarpheden foran mål. Den franske landsholdsspiller kom tit i gode situationer og placerede sig rigtigt, men på måltavlen kunne han ikke komme.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Saul Niguez blev matchvinder for Atletico i anden halvleg
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

I den anden ende af banen viste Jan Oblak til gengæld stor skarphed mellem stængerne. Den slovenske landsholdsmålmand afværgede flere store chancer.

I starten af anden halvelg var Griezmann igen tæt på at bringe sit hold foran - to gange, men franskmanden kunne bare ikke få bolden i nettet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Atletico-spillerne kunne dog juble over en scoring efter 74 minutters spil, da Saul Niguez løb i ryggen på Osasuna-forsvaret og bankede kuglen fladt ind. Det første mål for midtbanespilleren i to år.

I de efterfølgende minutter misbruge Atletico en del chancer, men Morata og co. formåede alligevel at kæmpe sejren hjem.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 19. runde

FT

OSA

0 - 1

AMA

74'
0 1
Saul Niguez
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0