2022-09-12 23:02:56

Avila halvflugtede Osasuna i top fire i La Liga

Osasuna sikrede sig mandag aften en 1-0-sejr over Almeria i La Liga efter et flot mål af Chimy Avila, og dermed er de nu på fjerdepladsen i La Liga.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 5. runde

FT

ALM

0 - 1

OSA

28'
0 1
Ezequiel Ávila
Mål

Osasuna har fået en fremragende start på La Liga-sæson, hvor de havde vundet tre ud af fire kampe indtil videre.

Mandag aften skulle de så forsøge at hente den fjerde triumf, da de var på besøg hos oprykkerne fra Almeria, som havde samlet fire point ind.

Her var det tydeligt, at gæsterne fra Osasuna var det bedste mandskab, da de kom frem til flere store chancer, og her var især Chimy Avila i fokus.

Han var i flere omgange tæt på at få måltavlen i gang, og efter 28 minutter havde han endelig fundet skarpheden frem.

Bolden blev her slået i feltet, hvor den lidt tilfældigt endte hos Avila, men han formåede på flot vis at halvflugte kuglen ind i netmaskerne med venstrebenet, og så var Osasuna i front.

Lige inden pausen var Lucas Torro også tæt på at blive noteret for en scoring, men hans forsøg blev blokeret af stolpen.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Avila halvflugtede Osasuna i top fire i La Liga
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

Ruben Garcia formåede faktisk at få sendt bolden i mål, men glæden blev ganske kort i Osasuna-lejren, da Garcias mål blev annulleret, og derfor måtte Osasuna nøjes med at være foran med 1-0 ved pausen.

Selv om Almeria var på jagt efter en udligning, så var det ikke de store chancer, som de fik skabt, og dermed var Osasuna tæt på at lukke opgøret efter 55 minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her var målscorer Avila igen på spil, da han få meter fra mål blot skulle sparke bolden i kassen, men Fernando Martinez hev en stor redning frem inde på stregen.

I slutfasen pressede hjemmeholdet på, men Osasuna-defensiven spillede en stor kamp. Det kom blandt andet til udtryk, da David Garcia på akrobatisk vis fik blokeret et indlæg få minutter før tid.

Osasuna formåede at forsvare sejren hjem, og dermed er de nu at finde på fjerdepladsen i La Liga med 12 point efter de første fem runder. Det er kun tre færre end Real Madrid på førstepladsen.

Almeria ligger fortsat på 14. pladsen, hvor de dog har samme antal som Getafe under nedrykningsstregen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 5. runde

FT

ALM

0 - 1

OSA

28'
0 1
Ezequiel Ávila
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0