3F Superliga -FCK-direktør udelukker N’Doye-salg
2011-07-04 20:00:11
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

FCK-direktør udelukker N’Doye-salg

FC Københavns administrerende direktør Anders Hørsholt afkræfter nu rygterne om Dame N’Doyes exit og slår det fast med syvtommersøm, at senegaleseren ikke er til salg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere på dagen hævdede det saudiarabiske medie shms.com.sa, at Al Hilal efter længere tids forspil var nået til enighed med FC København om et køb af den senegalesiske angriber Dame N’Doye, men det afvises kategorisk af løvernes administrerende direktør Anders Hørsholt, der insisterer på, at N’Doye ikke bliver solgt.

- Dame N'Doye er ikke til salg, og han er ikke heller ikke blevet solgt, siger FCK-direktøren til sporten.tv2.dk og tilføjer, at senegaleseren ’helt sikkert’ vil være i løvernes trup, når Superligaen starter.

- N'Doye er rigtige interessant for rigtigt mange klubber, og vi har da også fået henvendelser på ham. Han er dygtig, og han scorer mange mål, og sådan en fodboldspiller vil alle klubber gerne have fat i.

Al Hilals interesse for Dame N’Doye er veldokumenteret, men meget tyder altså på, at FC København forlanger mere, end saudiaraberne vil betale.

26-årige N’Doye blev i sidste sæson suveræn Superliga-topscorer. Så sent som i maj måned forlængede han sin kontrakt med de danske mestre, så parterne nu har papir på hinanden indtil 2014.


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

29 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0