2022-08-14 17:56:57

AaB jagter fortsat første sejr efter nullert mod FCN

Hverken AaB eller Nordsjælland fik strikket store nok chancer sammen til at putte bolden i kassen, og de to mandskaber måtte dele i porten med 0-0 søndag aften i Aalborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 3F Superligaen var det top mod bund, da FC Nordsjælland på rækkens dukseplads skulle et smut til Aalborg, hvor AaB ventede.

AaB har fået en rædsom start på sæsonen, hvor holdet fortsat leder efter deres første sejr, og det var kun blevet til et enkelt point forud for de to holds indbyrdes opgør.

Kampen lagde ud med et AaB-pres på gæsterne, men hjemmeholdet blev ikke rigtigt farlige.

Halvvejs i første halvleg var det så FC Nordsjælland, som fik nettet til at blafre bag Josip Posavec, men et offside-kald på Ernest Nuamah annullerede den scoring.

Efter det underkendte mål overtog Farum-holdet initiativet i kampen mod et AaB-mandskab, som ikke tog mange chancer.

I det hele taget var der tale om en chancefattig første halvleg, hvis tempo og intensitet kun var dalet i sommervarmen, og derfor var pausestillingen 0-0.

AaB var tættest på efter pausen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til starten af anden halvleg var Lasso Coulibaly blevet erstattet af Mario Dorgeles, og den 18-årige ivorianer fik dermed sin debut for Tigrene.

Der var mere gang i anden halvleg, hvor AaB lagde ud med at komme til lidt flere chancer, men gradvist genvandt Nordsjælland boldbesiddelsen.

Efter 65 minutters spil fik gæsterne afsluttet indenfor rammen for første gang, hvilket blot bevidnede om den ørkenvandring kampen var fra tid til anden rent chancemæssigt.

Fem minutter senere var der AaB-appeller for et straffespark, men Mads Kristoffer Kristoffersen havde ikke set nok kontakt til at blæse i fløjten.

AaB begyndte gradvist at æde sig ind i opgøret, og med et kvarter igen skulle Andreas Hansen hive en refleksredning ud af ærmet, for at forhindre Oliver Ross i at bringe værterne i front.

Mod slutningen var det AaB, der kom tættest på de tre point, men det blev ikke til nogen scoringer i opgøret, og AaB er derfor stadig på jagt efter deres første sejr efter 0-0 mod Nordsjælland.

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0