2023-03-20 10:43:22

AaB-krise gør indtryk på Thomasberg i jubelrus

Thomas Thomasberg var lykkelig over at booke billet til top seks med Randers, men AaB's alvorlige situation kan heller ikke undgå at påvirke ham. Det siger han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - anden kvartfinale

FT

VFF

1 - 0

AaB

AaB har mandag morgen fyret Erik Hamrén.

Nordjyderne ligger sidst i 3F Superligaen efter søndagens 0-1-nederlag til Randers FC, og selv på modstanderbænken gør AaB's situation indtryk.

Det fortæller den tidligere AaB-spiller og nuværende Randers-træner, Thomas Thomasberg, der ikke som sådan vil forholde sig til fyringen af Hamrén.

- Hvad der sker deroppe, og om jeg har en mening om det eller ej, holder jeg mig ude af, men jeg er ked af at se dem i den situation, siger Thomasberg til bold.dk.

- Jeg var sindssygt glad deroppe i går, fordi jeg er Randers-træner, og vi kom med i top seks, men det gør da lidt ondt at se den klub, man har fulgt i ungdomsårene og har spillet for i en masse år, i den situation, for AaB hører bare til i Superligaen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AaB-krise gør indtryk på Thomasberg i jubelrus
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Klubber man har været i over flere år får bare en vis betydning, selv om det er mange år siden.

- Som træner og spiller er man jo lidt rejsende rundt de forskellige steder, men AaB er stadig bare den klub, hvor jeg stod som fan, da jeg var dreng.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det nåede jeg næsten også at blive i Midtjylland, fordi jeg var jeg var der så mange år, og det samme i Randers. Det er bare klubber, der fylder noget, så selvfølgelig gør det indtryk, siger Thomasberg.

Som aktiv startede Thomas Thomasberg karrieren i AaB og spillede der frem til 1999, hvor turen gik til FCM.

For godt og vel et år siden var Thomasberg i spil til at blive AaB-træner, da Marti Cifuentes blev solgt til Hammarby, men det endte ikke med at blive til noget.

Spillerne fik lov
Med sejren i Aalborg bookede Randers billet til mesterskabsspillet for tredje sæson i træk, og det blev fejret, da bussen var kommet hjem.

- Selvfølgelig hyggede vi os i et par timer, da vi kom hjem, og så blev der egentlig sagt farvel og tak, men spillerne hyggede sig nok lidt længere.

- Det er selvfølgelig en stor bedrift af vores klub, at vi for tredje år i træk er kvalificeret til mesterskabsspillet. Det var fint, at de fik lov at feste lidt, men jeg tænker jo stadig, at den helt store fejring skal jo ikke være der, før man har opnået et eller andet vildt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Første år i top seks blev da fejret noget mere, end det gjorde i går, og ellers er det vel kun, når man skal have medaljer eller pokaltitler, at det skal være den helt store omgang. 

- Men derfor er det da stadig en stor bedrift, siger Thomasberg til bold.dk.

Randers går ind i mesterskabsspillets ti kampe med en femteplads som udgangspunk, hvorfra der er fem point op til Viborg, som ligger til bronze.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - anden kvartfinale

FT

VFF

1 - 0

AaB

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce