2021-10-18 21:48:48

AaB-nedtur i Aarhus: Føles som et lavpunkt

AaB tabte mandag aften den jyske klassiker til AGF med 0-1, og det var et lavpunkt på en ellers god sæsonstart, fortæller Kristoffer Pallesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

AGF

1 - 0

AaB

45'
1 0
Frederik Brandhof
Mål

AaB har haft en fremragende start på denne sæson i 3F Superligaen, men mandag aften kom der dog grus i maskineriet, da de blev sendt hjem fra Aarhus med et 0-1-nederlag i bagagen.

Dermed tabte Aalborg-klubben den jyske klassiker, og Kristoffer Pallesen stod da også med en dårlig fornemmelse efter kampen, hvor han kaldte nederlaget et lavpunkt i sæsonen.

- Det er en dårlig fornemmelse. Naturligvis fordi vi taber, men også fordi at det ikke er den her måde, som vi vil spille fodbold på. Vi er ikke helt tro mod vores identitet i dag.

- Det var et spørgsmål om stilarter i dag, hvor vi vil noget, mens AGF vil noget andet. Og det bliver helt klart på AGF's præmisser. Det var så intenst og fysisk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AaB-nedtur i Aarhus: Føles som et lavpunkt
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Vi ville jo gerne have haft spillet den rundt, men de kommer med alle de glidende tacklinger og dueller, men det gør vi ikke. Så vi er meget skuffet over os selv.

Føles det som et lavpunkt lige nu?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er heldigvis ikke så mange at tage af, så det føles lige nu som et lavpunkt. Det synes jeg, udtaler Kristoffer Pallesen til TV3 Sport.

Selvom AaB tabte mandag aften, ligger de fortsat nummer tre i 3F Superligaen, hvor de står noteret for 21 point efter 12 kampe.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

AGF

1 - 0

AaB

45'
1 0
Frederik Brandhof
Mål

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0