2021-06-02 16:48:01

ACH-profil bekræfter AaB-snak: Rigtig fed klub

AC Horsens' Louka Prip bekræfter, at hans agent er i dialog med AaB om et muligt skifte, og Prip selv lægger ikke skjul på, at han er meget interesseret i at komme til det nordjyske.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nordjyske kunne tidligere onsdag berette, at AaB har sat jagten ind på AC Horsens-profilen Louka Prip, og nu bekræfter han selv, at der er noget om snakken.

Til bold.dk fortæller offensivspilleren således, at AaB og Prips agent er i kontakt om et skifte, og han er selv særdeles interesseret i at skifte AC Horsens ud med AaB.

Hvad siger du til AaB's interesse?

- Det er jeg glad for. Det er en stor klub og de spiller rigtig god fodbold. De spiller en form for fodbold, hvor jeg tror, jeg kunne blive rigtig god. Det er langs jorden og hurtigt spil, så det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, siger Prip til bold.dk.

Er det noget, du kun har læst om, eller har du også selv hørt det?

- Nej, jeg har hørt gennem min agent, at der er interesse, men nu må vi se. Det er min agent, der står for det, men jeg har hørt om interessen, siger han og tilføjer:

- Jeg hørte om det første gang for et par uger siden, og så hørte jeg, at de stadig var interesseret for en uge siden igen, og jeg synes, det lyder rigtig spændende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis det går igennem, så synes jeg da, det kunne være rigtig spændende. Det er en rigtig, rigtig fed klub.

Prips agent og AaB er ifølge Prip i dialog nu, og han selv afventer, hvad der kommer til at ske.

- Der er lidt dialog mellem min agent og AaB, og så venter jeg på, hvad der sker. Jeg er i hvert fald selv meget interesseret i det, hvis det kan lade sig gøre, fortæller han og tilføjer, at han ikke har hørt, om AaB endnu har budt på Prip.

Prip har tidligere fortalt til bold.dk, at han sigter efter et sommerskifte. Det har kastet interesse af sig, men han er meget opsat på at komme til AaB.

Har der været anden interesse, du har hørt om?

- Ikke noget, hvor interessen fra min side af har været lige så stor. AaB har været det klart mest interessante. Det andet har været lidt fra udlandet og fra Norge, men jeg synes, at AaB virker langt mest interessant.

Louka Prip har været i AC Horsens siden januar 2019. I den netop overståede sæson spillede han 34 kampe, scorede syv mål og lavede to oplæg.

21 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0