2022-07-19 07:29:02

Afsløring: Randers køber Høegh i FC Midtjylland

Thomas Thomasberg og Randers har været på udkig efter en erstatning for Simon Piesinger, og ifølge bold.dk’s oplysninger har de fundet ham i FC Midtjylland. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I starten af juni kunne Randers offentliggøre, at de havde solgt forsvarskrumtappen Simon Piesinger til den østrigske klub Wolfsberger AC. 

Og nu lader alt til, at Thomas Thomasberg får opfyldt sit ønske om en fuldgod erstatning. 

For ifølge bold.dk’s oplysninger er kronjyderne tæt på at kunne præsentere FC Midtjyllands Daniel Høegh i den lyseblå trøje efter et veloverstået lægetjek mandag aften. 

Den 31-ørige stopper har fået længere vej til spilletid under Bo Henriksen, efter FCM-træneren for nylig fik tilføjet Stefan Gartenmann til sin midtstopper-palet, som i forvejen består af Erik Sviatchenko, Mads Døhr Thychosen, Henrik Dalsgaard og Juninho. 

I foråret fik Daniel Høegh ellers masser af spilletid, men med anfører Erik Sviatchenko tilbage i vigør og nyt blod udefra, har den tidligere OB-profil ledt efter et sted, hvor han igen kan være en vigtig brik i et Superliga-forsvar. 

Det sted ligger 85 kilometer nordøst for Herning og hedder Randers FC, hvor han skal konkurrere med Hugo Andersson og Simon Graves om spillertiden i det centrale forsvar. 

Randers lagde fra land i Superligaen med et fint 1-1-resultat i fredags mod netop FC Midtjylland, som ikke havde Daniel Høegh i truppen.

Høegh kan debutere i Randers-trøjen på søndag mod en anden klub, han kender rigtig godt: OB.

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0