2022-06-29 11:00:01

AGF med flere aflysninger: Frygter corona

AGF har været nødsaget til at aflyse en række besøg hos forskellige samarbejdsklubber, da de ikke tør tage nogen risiko i forhold til den stigende coronasmitte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Onsdag skulle være en stor dag hos fodboldklubben Lyseng, da de skulle have haft fint besøg fra AGF i forbindelse med deres fodboldskole.

Det bliver dog ikke til noget alligevel.

bold.dk har nemlig modtaget en mail, hvor Lyseng fortæller sine medlemmer, at AGF har valgt at aflyse, da de vil isolere spillertruppen i de kommende 14 dage op til sæsonstarten.

Det er Lyseng skuffet over, men AGF tør simpelthen ikke tage nogen risiko i forhold til store arrangementer, lyder det fra kommunikationschef Søren Højlund Carlsen til bold.dk.

- Det handler om, at vi ikke ønsker at tage nogen chancer i forhold til coronasmitte, og dermed skærper vi nu opmærksomheden og forholdsreglerne i forhold til vores 3F Superliga-trup.

- Det betyder, at vi har aflyst besøg i ni samarbejdsklubber. Når man ser på det samlede antal af børn, der kan komme op på over 3000, så tør vi ikke udsætte vores trup for den risiko grundet det nuværende coronabillede.

- Vi har også aflyst, at Superliga-truppen kommer og besøger vores egen fodboldskole her i AGF. Desuden er et internt socialt arrangement for alle medarbejdere også blevet aflyst, siger kommunikationschefen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Carlsen oplyser desuden, at der ikke er tale om en selvisolation af Superliga-truppen, som Lyseng ellers skrev i mailen, men blot, at de har valgt ikke at tage del i de store arrangementer som fodboldskoler. 

Aktuelt er der ikke nogen smittede i AGF-truppen, men den stigende smitte i Danmark har medført, at de nu tager deres forholdsregler. 

Det er dog noget, som de er kede af i Smilets by. 

- Det er selvfølgelig skide ærgerligt for de klubber, men vi tør ikke tage nogen chancer op til sæsonstarten. Vi er rigtig kede af det, da vi elsker at komme i vores samarbejdsklubber.

AGF indleder den nye Superliga-sæson den 17. juli, hvor de skal på besøg hos Brøndby IF.

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0