2022-11-12 18:28:20

Anfører Rømer: Kæmpe forløsning

2-0 vandt Lyngby Boldklub over Silkeborg IF lørdag, og den første sæsonsejr er en kæmpe forløsning, siger Marcel Rømer efter kampen til TV3 Sport.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 17. runde

FT

SIF

0 - 2

LYN

58'
0 1
Rezan Corlu
Mål
79'
0 2
Kasper Joergensen
Mål

Lyngby Boldklub har jagtet en sejr, siden 3F Superliga-sæsonen begyndte, og lørdag kunne stab, spillere og tilskuere endelig juble, da kampen var fløjtet af i Silkeborg.

Udeholet vandt 2-0, og rejste hjem fra Jylland med alle tre point. En forløsende sejr, fortæller anfører Marcel Rømer til TV3 Sport i et interview efter kampen.

- Det er en kæmpe forløsning. Vi snakkede om, at vi gerne vil give os selv en lille gave og en nogenlunde god fornemmelse at gå på ferie på, og det synes jeg, vi gør.

- Hold kæft en disciplineret indsats vi ligger for dagen, og det skal man også gøre, for de (Silkeborg, red.) er kraftedeme gode. Det er heldigvis ikke meget, de skaber mod os.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Anfører Rømer: Kæmpe forløsning
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Det har været en udfordrende periode - rigtig mange mandage, hvor vi skulle hive og selv og hinanden op. Det har vi lykkes med og er kommet med fornyet energi uge efter uge, og jeg synes ikke, vi har lignet et hold i krise, som resultaterne ellers viser.

- I dag syes jeg, vi er det bedste hold. Vi har ikke bolden 70 procent af tiden, men vi gør lige nøjagtig det, vi har aftalt og får skabt chancer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lyngby er fortsat på sidstepladsen med otte point. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 17. runde

FT

SIF

0 - 2

LYN

58'
0 1
Rezan Corlu
Mål
79'
0 2
Kasper Joergensen
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0