2023-06-07 15:27:45

Bekræftet: FCN gafler TK fra Lyngbys trænerstab

FC Nordsjælland har onsdag præsenteret tilgangen af Thomas ‘TK’ Kristensen, som bliver ny transitionstræner. Han kommer til klubben fra Lyngby. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

bold.dk kunne tirsdag afsløre, at Lyngby-assistenten Thomas ‘TK’ Kristensen skifter til FC Nordsjælland. 

Onsdag har FCN bekræftet tilgangen af TK, som bliver ny transitionstræner i Farum-klubben. Han kommer til at erstatte Lasse Stensgaard. 

TK sig til de nye udfordringer i FCN, udtaler han på klubbens hjemmeside.

- Jeg synes, at det er en fed mulighed for at komme ind i et mere internationalt setup, og jeg glæder mig til samarbejdet med resten af staben, hvor jeg vil sørge for at give mine input til, hvordan jeg ser tingene – både til trænerne på førsteholdet og på akademiholdene. 

- Jeg skal prøve at klæde spillerne så godt på som muligt, så deres transition op til førsteholdet bliver så god og gnidningsfri som muligt.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bekræftet: FCN gafler TK fra Lyngbys trænerstab
Foto: FC Nordsjælland

Skiftet til FCN er ikke helt uvante omgivelser for TK. Som aktiv spillede han tre år i FCN, inden han skiftede videre til FC København. 

Stensgaard sætter i samme ombæring ord på sit exit. Han slår fast, at han har nydt sine senste to år i klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg vil altid se tilbage på min tid i FC Nordsjælland med den største respekt. Jeg har været en del af en velstruktureret organisation med stor viden og et enormt inspirerende miljø. 

- Desuden har jeg været omgivet af fantastiske mennesker, hvoraf en stor del af dem er blevet til gode venner, som jeg altid vil bære med mig i fremtiden, uanset hvilket logo der kommer til at sidde på brystet, eller hvilken landsdel jeg er bosiddende i, udtaler Stensgaard på fcn.dk.

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce