2023-02-06 00:00:36

BIF-chef om manglende option på Winther: Går jeg ikke så meget op i

Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen går ikke op i, at det kun er blevet til en lejeaftale uden købsoption med Frederik Winther. Han har nemlig kun haft det sportslige aspekt i tankerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 0

HAL

Brøndby IF har fået forstærket forsvaret til det kommende forår, da de har hentet Frederik Winther hos Augsburg på en lejeaftale frem til sommer.

Winther skal derfor spille i gul og blåt i resten af sæsonen, og derefter skal han igen retur til Tyskland, og der er på nuværende tidspunkt intet, som Brøndby kan gøre ved det.

De har nemlig ikke sikret sig en købsoption.

bold.dk mødtes med cheftræner Jesper Sørensen på holdets træningslejr i Portugal, og her blev han spurgt indtil den manglende købsoption.

- Det har ikke været med i mine overvejelser i første omgang. Nogle gange i fodbold kan tingene lade sig gøre, og her havde vi noget, som vi gerne ville have til at ske, men vilkårene for aftalen var jeg ikke med indover. Det går jeg ikke så meget op i.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -BIF-chef om manglende option på Winther: Går jeg ikke så meget op i
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Vi har selvfølgelig snakket sammen om, hvad der er bedst for klubben, og hvordan vi gør det bedst muligt. Sådan er det altid.

Sørensen tilføjer desuden, at han har større fokus på det sportslige, og derfor har han ikke været med indover aftalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke første gang, at Jesper Sørensen skal arbejde sammen med Frederik Winther, da de tidligere har stiftet bekendtskab på U21-landsholdet.

Her formåede Winther at blive en vigtig spiller for Sørensen, og fortiden på U21-landsholdet har bidraget til, at lejeaftalen er blevet en realitet.

- Det har selvfølgelig været en faktor, at jeg har haft kendskab til ham i forvejen. Det er svært at vide, hvor spillerne er, når de ikke spiller regelmæssigt.

- Jeg har så haft det held, at jeg havde ham med på U21-landsholdet, hvor han ikke spillede normalt i Augsburg, men han er alligevel kommet ind og leveret rigtig fint, hvor han udviklede sig til at blive en meget vigtig brik.

- Så der har jeg haft et kendskab til ham og vidst, hvilken spiller han er, nu hvor vi ikke har haft mulighed for at se ham spille ti kampe for Augsburg. Men spillede han fast på Augsburg, ville vi aldrig kunne have fået ham, siger Jesper Sørensen til bold.dk.

Brøndby har også hentet Rasmus Lauritsen i Dinamo Zagreb, og her har de fået en spiller, som vil vinde trofæer med klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 0

HAL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0