2022-08-08 13:37:51

BIF-direktør efter ballade: Tæt dialog med politiet

Administrerende direktør i Brøndby, Ole Palmå, fortæller, at Brøndby arbejder tæt sammen med politiet om at identificere de tilskuere, der skabte ballade under derby-kampen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Under kampen mellem FC København og Brøndby opstod der igen en række uheldige episoder blandt tilskuerne. 

Blandt andet var der en gruppe Brøndby-tilhængere, der ødelagde sæder i Parken. 

Nu kommenterer Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, på tilhængernes opførsel, mens han samtidig beretter om, at der bliver arbejdet på at identificere ballademagerne. 

- Til trods for at vi har haft indgående dialog og været meget tydelige om, at vi ønskede, at fans skulle støtte holdet og ikke udøve vold eller hærværk, så er der desværre en gruppe individer, som føler sig hævet over den store fanskare og har tilsidesat fællesskabet. Det er simpelthen grotesk.

- Vi er i tæt dialog med politiet og ser lige nu videomateriale igennem fra gårsdagens Derby. P.t. har vi identificeret ti personer, som kan se frem til længere karantæner. Vi vil samtidig gerne endnu engang opfordre til, at man i fanmiljøet står side om side med os som klub og siger stop til dem, som bruger fodbold som undskyldning for at ty til vold og ødelæggelse, fortæller han.

Brøndby tabte kampen mod rivalerne fra FC København med hele 4-1.

27 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0