2023-02-02 06:30:01

Bjur griner af AGF-drillerier: Så er der Vestegnsblod i Jylland

Peter Bjur indrømmer, at AGF-truppen har drillet ham lidt med, at han er kommet til klubben fra Brøndby. Bjur fortæller til bold.dk, at han har været forberedt på de små drillerier, da han kender til rivaliseringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

AIK

Det går altid heftigt for sig, når Brøndby IF og AGF tørner sammen, da de to klubber gennem årtier har haft en stor rivalisering.

Det bliver derfor en noget speciel oplevelse for 22-årige Peter Bjur, næste gang de to mandskaber skal op imod hinanden, da han i januar valgte at skifte fra Vestegnen til Smilets By.

Bjur er godt klar over, at der en stor historie mellem de to hold, og det har han da også hørt for, fortæller backen til bold.dk.

- Der har været en lille smule, men det har slet ikke været specielt meget. Folk har sagt lidt ting med et glimt i øjet. Det er fint nok, fordi jeg ved jo godt, at Brøndby og AGF er to rivaliserende klubber, som de har været gennem mange år. 

- Så jeg har været forberedt på, at der kunne komme lidt, men det har været stille og roligt, siger Peter Bjur med et grin.

Er der nogle i AGF-truppen, som har drillet dig med, at du er kommet fra Brøndby?

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bjur griner af AGF-drillerier: Så er der Vestegnsblod i Jylland
Foto: AGF

- Haha ja, der har været snakket lidt om, at der nu var Vestegnsblod i Jylland, men ikke andet end det, så det har været stille og roligt, lyder det fra Peter Bjur, som ikke kan holde smilet tilbage.

Peter Bjur kom til Brøndby tilbage i 2017 som ungdomsspiller, hvor det siden da blev til 36 kampe, et dansk mesterskab og et europæisk gruppespil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har derfor været en speciel afsked for Bjur, da han pakkede kufferten og rejste vestpå til Aarhus

- Det var selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel til et sted, hvor jeg havde været i fem et halvt år, og hvor jeg var med til at vinde et dansk mesterskab.

- Det var kæmpestort. Men jeg har været helt afklaret med at sige farvel til Brøndby, så jeg er klar for AGF. Det er en del af det.

Peter Bjur har skrevet under på en kontrakt med AGF, som udløber ved udgangen af 2026.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

AIK

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0