2022-03-08 13:45:02

bold.dk afslører: Friis koster 1,5 mio. kr

For lidt siden offentliggjorde AaB, at de har købt Lars Friis ud af kontrakten i Viborg, og prisen ligger i omegnen af halvanden million kroner, erfarer bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er efterhånden længe siden, at AaB gik ud med nyheden om, at Lars Friis skulle være ny cheftræner fra 1. august og frem til sommeren 2025.

Siden har der foregået en masse snak i kulisserne, og Viborg - hans oprindelige arbejdsgiver - var hurtige til at få Jacob Friis til at overtage tøjlerne. 

Det betød, at Lars Friis blev fritaget for cheftræner-gerningen og egentlig bare gik og ventede på, at de to klubber kunne blive enige om en transfersum, så han kunne tage trænerturen til Aalborg hurtigst muligt.


I dag faldt det hele på plads, da sportscheferne Jesper Fredberg og Inge André Olsen slog en handel af, der ifølge bold.dk's oplysninger sender 1.5 millioner kroner den ene vej og Lars Friis den anden vej. 

Friis har første arbejdsdag i AaB onsdag, og så er planen, at den vikarierende cheftræner Oscar Hiljemark igen træner ned og bliver assistent sammen med Rasmus Würtz.

32 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0