2023-01-30 20:33:20

bold.dk afslører: Viborg har udset sig AaB-angriber som Grot-afløser

Den 20-årige forward Anosike Ementa står højt på Viborgs ønskeliste over Jay-Roy Grot-afløsere, men vejen hen mod et skifte er lang.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

B/G

3 - 4

VFF

Superligaens nummer to, Viborg FF, mister med al sandsynlighed topscorer Jay-Roy Grot til japanske Kashiwa Reysol. Et salg, der ifølge BT skulle indbringe over 13 millioner kroner.

Og jagten for at finde en afløser er intens. Blandt de øverste navne på Jacob Friis’ ønskeseddel står AaB-angriberen Anosike Ementa. Men Viborg har travlt, hvis de skal nå at veksle deres følere til et konkret bud og efterfølgende kontrakt med tometermanden, for det danske transfervindue lukker i morgen ved midnatstid.

Og hvor der tidligere i vinduet var en realistisk chance for at få Ementa ud af AaB-kontrakten, som løber hele 2023, har situationen ændret sig hen mod vinduets lukning.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -bold.dk afslører: Viborg har udset sig AaB-angriber som Grot-afløser
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Det har hollandske Utrecht blandt andre måtte sande, for Ementa - som i efteråret så langt efter spilletid under Erik Hamrén - har både spillet meget og scoret i to af vinterens tre testkampe. 

Derudover er både Kasper Høgh og Milan Makaric blevet udlejet, så 20-årige Ementa ligner pt. førsteudfordreren til Nicklas Helenius som forreste AaB-mand. 

Det nye Ementa-situation kan få direktør Thomas Bælum til at hive ‘ikke til salg’-skiltet op, hvis hans kollega Morten Jensen inden for det næste døgn tager næste move i flirten med forwarden og lægger et bud på AaB’s bord.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

B/G

3 - 4

VFF

28 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0