2022-08-30 12:24:01

bold.dk erfarer: Brøndby lokker Vallys med gigant-løn

Der er ifølge bold.dk’s oplysninger igen kommet gang i forhandlingerne mellem Silkeborg og Brøndby om en Nicolai Vallys-handel.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 8. runde

FT

FCK

1 - 0

SIF

Der er bagt op til et af transfervinduets største, interne handler her i slutspurten frem mod lukning.

For selvom Nicolai Vallys har talt mest varmt om et skifte til enten udlandet eller FC København, er Silkeborg-profilen nu indstillet på at prøve sit navn af på Vestegnen.

Brøndby har længe luret på det offensive es, som i sidste Superligasæson lavede ti mål og ti assists. Og i denne er fortsat, hvor han slap, med foreløbig to mål og tre assists i seks Superligakampe.

Dialogen mellem klubberne er intensiveret, efter Vallys er blevet forelagt en lønpakke på mellem fem og seks millioner kroner om året plus diverse individuelle og kollektive bonusser. Og har ændret holdning til sin karriereplan, hvor rollen som det store, kreative omdrejningspunkt i den gule trøje er blevet mere og mere tillokkende.

Den 25-årige kreatør er således tiltænkt rollen som 10’er i Niels Frederiksens midtbane-diamant. Her har Anis Slimane og Oscar Schwartau på skift udfyldt positionen. Men det er blot blevet til en scoring fra hver og ingen assists. 

3F Superliga -bold.dk erfarer: Brøndby lokker Vallys med gigant-løn
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 8. runde

FT

FCK

1 - 0

SIF

29 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce