2022-07-18 09:17:02

Breum mindes finale: Håber på fed kulisse mod FCN

Mandag ruller Superligaen igen i Odense, og Jakob Breum har ventet på gensynet med OB-fansene lige siden den flotte kulisse ved pokalfinalen i maj. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandag aften danner Nature Energy Park ramme om endnu en kamp i 3F Superligaen, når OB og FC Nordsjælland tager hul på den nye sæson. 

OB gik i maj på sommerferie med et bittert nederlag i pokalfinalen, men klubbens fans præsterede en flot kulisse på Brøndby Stadion, derfor er der da også en forventningens glæde at spore hos OB-profilen Jakob Breum. 

- Det bliver så fedt. Vi har gået og ventet på at skulle spille foran vores fans lige siden pokalfinalen. Vi håber på endnu en fed kulisse, hvor der forhåbentlig bliver ved med at komme mange OB-fans på stadion.

Fynboerne har ikke haft den bedste resultatmæssige optakt den kommende sæson, OB har nemlig tabt tre ud af tre testkampe. Det er dog ikke noget, der bekymrer den unge OB-spiller. 

- Det er altid lidt svært at konkludere noget ud fra træningskampe. I vores første to kampe spillede vi alle 45 minutter hver, så der kan resultatet være misvisende. 

- Vi tabte den sidste kamp, men der følte vi, at vi var det klart bedste hold på banen. 

- Det lyder måske sjovt at sige, når man har tabt tre træningskampe, men vi føler, vi står rigtig fint. Vi har trænet godt, så vi er fortrøstningsfulde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I de seneste fem kampe mod FC Nordsjælland har OB vundet tre og spillet to uafgjort, derfor er Breum da også optimistisk forud for mandagens opgør. 

- Nordsjælland er en fin modstander for os. De vil gerne spille fodbold, og vi har det oftest bedst mod de hold, som gerne selv vil være på bolden og spille fodbold langs jorden, afslutter Jakob Breum til bold.dk. 

Kampen mellem OB og FC Nordsjælland spilles mandag aften, der er kampstart klokken 19.00.  

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0