2022-09-28 16:04:07

Brøndby, AaB og Helsingør straffes for pyro

Brøndby, AaB og FC Helsingør er alle blevet idømt bøder for pyroteknik, men bødernes størrelse er ret der stor forskel på.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

AaB

1 - 1

OB

Fodboldens Disciplinærinstans har afsagt en række kendelser, og her er som sædvanligt flere bøder for pyroteknik.

Brøndby straffes med en bøde på 40.000 kroner, fordi der i udekampen mod AC Horsens i starten af september blev affyret to stk. pyroteknik, og der blev kastet et fyldt ølglas på banen ved Brøndbys scoring.

Det er 19. indberetning mod Brøndby, som disciplinærinstansen sanktionerer de seneste 12 måneder, hvilket er med til at gøre bøden større.

AC Horsens oplyser, at man har identificeret den person, der antændte pyroteknik, og klubben har iværksat disciplinære sanktioner mod denne person.

Horsens kunne ikke identificere personen, der kastede øl. Brøndby mener ikke, at ølglasset blev kastet efter en aktør på banen, men udelukkende i glædesrus.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Brøndby, AaB og Helsingør straffes for pyro
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Ét romerlys koster AaB 15.000

AaB straffes på baggrund af udekampen mod FC Midtjylland den 4. september.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her har dommeren indberettet, at der blev affyret et romerlys i det 32. minut, hvilket FCM og AaB bekræfter.

AaB har oplyst, at der på trods af grundig visitering af FC Midtjyllands kontrollører alligevel blevet indsmuglet et stk. pyroteknik.

Det er 14. indberetning mod AaB, som sanktioneres i løbet af de seneste 12 måneder, hvilket er medvirkende til bødens størrelse.

Helsingør slipper med 2.500

Også i NordicBet Ligaen blev der brugt pyroteknik, da FC Helsingør gæstede Hillerød den 10. september.

Det skete på Helsingørs afsnit, og fordi det kun er fjerde indberetning, der sanktioneres i løbet af det seneste år, lyder FC Helsingørs bøde på 2.500 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Helsingør har oplyst, at Nordsjællands Politi og sikkerhedschefen fra Hillerød Fodbold har identificeret personen, der antændte pyroteknik. FC Helsingør har også modtaget oplysninger om personen, og klubben vil udstede karantæne til denne person.

FC Helsingør har desuden oplyst, at klubben er i dialog med fangruppering, og at klubben tager afstand fra brug af pyroteknik.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

AaB

1 - 1

OB

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0