2022-08-07 07:30:01

Brøndby er klar til Daramy: Må se om han er i form

Brøndby skal i søndagens derby forsøge at holde styr på Mohamed Daramy, men det er de klar til at håndtere, lyder det fra Kevin Tshiembe og Niels Frederiksen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 4. runde

FT

FCK

4 - 1

BIF

Mohamed Daramy er tilbage i FC København, og derfor er han også i spil til søndagens derby i Parken mod Brøndby.

Gæsterne fra Vestegnen skal derfor forholde sig til Daramys kvaliteter, hvor en spiller som Kevin Tshimbe muligvis kan ende i flere dueller med Ajax-lejesvenden, men BIF-stopperen er klar til kamp.

- Daramy giver selvfølgelig noget ny energi og fart til holdet, men vi ved jo godt, hvad vi skal forvente af ham. Jeg har selv spillet mod ham nogle gange, så jeg er klar. 

- Nu må vi se, hvad der kommer til at ske. Jeg ved jo ikke, om han er i en så god kampform, siger Kevin Tshiembe med et grin og fortsætter.

- Ej, han er en god spiller, som vi skal være opmærksomme på. Han har den her speed, så vi skal være klar til at bakke op om hinanden, hvis han nu skulle sætte en af os.

Brøndby skal minimere Daramys plads

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Brøndby er klar til Daramy: Må se om han er i form
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

bold.dk har også talt med cheftræner Niels Frederiksen op til søndagens derby, og han har nu skulle tage hensyn til et nyt våben i FC Københavns offensive samling.

Frederiksen har ros til Ajax-lejesvenden, som med sin fart kan blive en stor trussel mod Brøndbys defensiv. Det er dog noget, som de blågule skal kunne håndtere, når det går løs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er jo noget med en-mod-en-situationerne, når vi skal spille over for ham. Det kan være, at vi skal være opmærksomme på noget opbakning til den spiller, som skal spille over for ham. 

- På den måde kan vi i højere grad komme til at skabe nogle situationer, hvor vi er i overtal mod ham. Dermed kan vi komme til at minimere hans plads på banen, og det bliver vigtigt for os.

- Men der er ingen tvivl om, at Daramy er en dygtig spiller. Det er altid godt at se dygtige spillere i Superligaen, så vi skal være opmærksomme på ham.

Mohamed Daramy har fået en aftale med FC København frem til sommeren 2023, hvor han efter planen vender retur til Amsterdam.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 4. runde

FT

FCK

4 - 1

BIF

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0