2022-08-07 10:10:51

Brøndby og FCK med fælles opråb til fans: Tænk jer om

Brøndby og FCK har i fællesskab sendt en meddelelse ud til deres fans, hvor de opfordrer dem til at tænke på adfærden til søndagens derby. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby- og FCK-fansene skal tænke sig om en ekstra gang. 

Det er budskabet i den meddelelse, som de to klubber i fællesskab har sendt ud inden derbyet søndag. 

Der har grundet dårlig adfærd ikke været udebanefans til de seneste to derbys. Søndag er udebanefansene tilbage, og de to klubber opfordrer alle til at tænke sig om en ekstra gang. 

- Fans fra begge klubber på stadion en afgørende faktor, og vi har savnet det meget i de to seneste kampe. Den situation ønsker ingen, at vi ender i igen. 

- Så selvom vi ved, at 99 procent af alle FCK og Brøndby fans ikke gør noget forkert, så er alle former for vold komplet uacceptabelt, og vi opfordrer utvetydigt til, at alle tænker sig om før, under og efter kampen, så vi ikke får voldelige episoder, der sætter muligheden for at følge sit hold på udebane til Derby på spil fremover, fortæller Jacob Lauesen, direktør i FCK i beskeden. 

Brøndby-direktør Ole Palmå supplerer: 

-Bliver der problemer, så kan vi risikere at miste en vigtig del fremover, nemlig fans fra begge hold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det ville være trist for alle, så vores opfordring er, at alle på stadion giver den gas med sang, store følelser og stemning, men afstår fra alle former for vold og aggression. 

- Der er intet fællesskab over den slags opførsel, og der findes ingen undskyldninger, der godtgør, at man tyer til vold i forbindelse med fodboldkampe, fortæller han i beskeden. 

FCK og Brøndby spiller mod hinanden søndag klokken 16.00 i Parken. 

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0