2023-03-19 11:30:14

Cadeau til FC København: Valdemar Lund er et godt våben

U21-landstræner Steffen Højer er meget imponeret af FC Københavns Valdemar Lund, som kan blive vigtig for landsholdet. Højer sender desuden en stor ros til københavnernes talentarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCK

2 - 1

VFF

U21-landstræner Steffen Højer skal mandag samles med sine nye tropper, da et nyt kuld af spillere nu skal vise sig frem i rødt og hvidt.

Det bliver blandt andet med FC Københavns Valdemar Lund, som for første gang er blevet udtaget til U21-landsholdet.

Den unge midtstopper har dog i den grad gjort sig fortjent til det efter en lang række flotte præstationer for københavnerne, og derfor har Steffen Højer da også Lund med i flyveren til Tyrkiet.

- Valdemar har et højt niveau og er også blevet matchet rigtig hårdt. Han er en virkelig god forsvarsspiller, som har den aggressivitet, som vi skal have. Han er også ekstremt dygtig på bolden.

- Han har det her venstre ben, som der ikke findes så mange af på forsvarsspillere, så han skal selvfølgelig med, siger Steffen Højer til bold.dk.

U21-landsholdet skal i marts spille to testkampe, men landstræneren har dog store planer med Lunds rolle på holdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Cadeau til FC København: Valdemar Lund er et godt våben
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

 - Jeg ser jo Valdemar som et rigtig godt våben på de offensive dødbolde. Nu har jeg siddet med i rigtig mange U21-landskampe, hvor mange af dem er blevet afgjort på marginaler. 

-  Så det vil ikke undre mig, at vi også ser en spiller som Valdemar heade et mål ind, som kan give os en 1-0-sejr. Han er rigtig spændende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lund er dog ikke den eneste fra FC København, som er med i truppen, da William Clem ligeledes er udtaget.

Der kunne dog have været flere med, og derfor sender Højer også en ros afsted mod hovedstadsklubben.

- FCK har mange dygtige spillere, hvor jeg har to med her. Men virkeligheden er også, at både Daramy og Jelert også har alderen til U21, så det er også en cadeau til FCK, at vi virkelig kan bruge deres spillere på de forskellige landshold, lyder det fra Steffen Højer.

Det danske U21-landshold skal den 24. marts spille imod Ukraine, inden de fire dage senere tørner sammen med Schweiz i Odense.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCK

2 - 1

VFF

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0