2022-08-19 11:34:51

Efter prøvetræning: OB skriver med gambianer

OB har fredag meddelt, at de har skrevet kontrakt med Yankuba Minteh, som over to gange har vist sig frem i Odense. Aftalen med gambianeren har en længde frem til sommeren 2024.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Superliga - 6. runde

FT

OB

1 - 0

ACH

OB har valgt at belønne 18-årige Yankuba Minteh med en fast aftale, efter den 18-årige gambianer har fået vist sig frem til prøvetræninger over flere omgange.

Det kan Odense-klubben meddele fredag på deres hjemmeside, hvor de desuden skriver, at Minteh har fået en kontrakt, som løber frem til sommeren 2024.

- Det er jo noget nyt for os, at vi har haft Yankuba op to gange, men vi synes, vi har været grundige i forhold til at beslutte os for at tage en spiller fra Gambia ind til os, og vi er sikre på, at det her kan blive rigtig spændende.

- Aftalen er to år, og så håber jeg, at når det første år er gået, så har vi allerede set, det han kan, og at han har udviklet sig, så vi kan tage det næste step med ham. Men vi har tålmodighed i processen, så vi ikke bare stresser på. 

- Skal det vare en måned, skal det vare to måneder, skal det vare et år, før han rykker op på førsteholdet, det er der ikke sat nogen tid på; vi har ligesom sagt, at han først skal finde sig selv i vores måde at spille fodbold på, vores kultur og helheden generelt set, så han kan integreres ude på college, hvor han skal være sammen med både vores fodboldspillere og andre, lyder det fra akademichef Tonny Hermansen.

18-årige Yankuba Minteh flytter nu til Odense, hvor han bliver en del af klubbens akademi. Han kommer til fra Steve Biko FC i Gambia.

Superliga - 6. runde

FT

OB

1 - 0

ACH

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0