2023-03-31 17:00:00

Evjen kæmper mod Ødegaard: Vanskeligt at slå verdens bedste af

Håkon Evjen drømmer om at komme på det norske A-landshold igen, men Brøndby-kreatøren er realistisk omkring, at Martin Ødegaard gør opgaven svær. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Brøndby
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

- Han er jo verdens bedste fodboldspiller lige nu. 

Ordene kommer fra Brøndbys offensivspiller Håkon Evjen, der i et interview med bold.dk sætter ord på sine landsholdsdrømme. 

I en alder af blot 20 år fik Evjen debut for det norske A-landshold tilbage i november 2020, men siden da har han kun optrådt på nationens U21-landshold.

Den nu 23-årige Brøndby-kreatør lægger ikke skjul på, at han naturligvis drømmer om at kunne gøre entré i det fineste selskab igen, men samtidig er han også realistisk omkring, at konkurrencen på hans position er særdeles hård lige nu.

- Jeg har selvfølgelig ambitioner om at komme på A-landsholdet igen, men i første omgang fokuserer jeg på U21-EM, og efter det må jeg så lægge min energi i at komme tilbage på A-landsholdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Evjen kæmper mod Ødegaard: Vanskeligt at slå verdens bedste af
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Desuden vil jeg også mene, at det er noget af en opgave at vippe Martin Ødegaard af pinden. Han er jo verdens bedste fodboldspiller lige nu, så det er vanskeligt at kæmpe med ham, siger Evjen med et smil.

Norges U21-landshold har kvalificeret sig til sommerens kommende EM-slutrunde, som Evjen ser frem til forhåbentlig at skulle spille med ved.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er dejligt at være på U21-landsholdet, og vi har rigtig mange gode fodboldspillere med på holdet. Og så er der jo EM til sommer, som jeg ser frem til. Det er jo altid fedt at spille en slutrunde, siger Evjen.

Håkon Evjen står i skrivende stund noteret for 20 kampe på det norske U21-landshold.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

BIF

0 - 3

VFF

annonce
annonce
annonce
annonce