2022-07-15 15:29:01

FART PÅ: Tredobbelt Tinderdate på spillerhotellet

Engang Lyngby var på træningslejr i Tyrkiet, satte Lasse Fosgaard og keeper Nicklas Højlund sig for at lave en tinder-prank med en medspiller. Pranken udviklede sig til at omfatte medspilleren, fysioterapeuten og sågar en spiller fra FC Roskilde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad gør man, når man gerne vil give lidt kærligt igen til en holdkammerat, der altid laver fis og ballade med alle i omklædningsrummet?

Jo - hvis man spørger gæst i nyeste afsnit af bold.dk-podcasten FART PÅ, Lasse Fosgaard, opretter man en fake tinderprofil i en kvindelig, dansk topsvømmers navn og sikrer, at hun og holdkammeraten matcher på træningslejren.

- Vi sad I flyet og lagde plan for, hvordan vi skulle have hævn over vores holdkammerat. Og han hopper i fælden ag skriver med ‘vores kvindelige svømmer’.

- Men svømmeren matcher også med vores fysioterapeut og en spiller fra FC Roskilde. De er også på træningslejr dernede. Så Højlund ender med at skrive med alle tre fra den falske profil.

- Alle ender med at kende til det - undtagen de tre involverede. Vi booker et ekstra værelse på hotellet, hvor de så på skift skal møde deres svømmedate.

- Vores holdkamerat tager en halv viagra og barberer brystet, inden ‘svømmeren’ ankommer, fortæller Lasse Fosgaard i FART PÅ.

Få HELE historien i podcasten - som er bragt i samarbejde med Sunweb og bwin - herunder:

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0