2022-10-12 13:07:26

FCK foretrækker demonstration længere fra Brøndby

FCK har til bold.dk fortalt, at man godt forstår, at fansene vil udtrykke utilfredshed, men at det godt kunne have været længere fra Brøndby Stadion. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 13. runde

FT

BIF

1 - 1

FCK

Søndag har en FCK-fangruppering anmeldt en demonstration i Brøndby, hvor man ved Divisionsforeningens kontor vil udtrykke sin utilfredshed med beslutningen om, at derby skal spilles uden udebanefans. 

Københavns Politi har tidligere bekræftet over for bold.dk, at de har kendskab til en sådan demonstration, og at man er i dialog med Vestegnens Politi om sagen. 

FCK's kommunikationschef, Jes Mortensen, fortæller nu til bold.dk, at man havde foretrukket, hvis demonstrationen var længere fra stadion, men at man godt forstår behovet for at udtrykke utilfredshed. 

- Vi forstår godt, at nogle fans har behov for at udtrykke deres utilfredshed med beslutningen, som vi heller ikke var glade for. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCK foretrækker demonstration længere fra Brøndby
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- De har også, som alle andre, retten til det. Det skal selvfølgelig foregå efter de rammer, der er for en fredelig demonstration, som der også bliver lagt op til, så det forventer vi også bliver tilfældet. 

- Når det er sagt, så havde vi foretrukket, at man gjorde det i større afstand til Brøndby Stadion den dag, siger kommunikationschefen i et skriftligt svar til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kampen mellem Brøndby og FC København skydes søndag klokken 14 på Brøndby Stadion. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 13. runde

FT

BIF

1 - 1

FCK

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0