3F Superliga -FCK sælger 30-årig midtbane til Qarabag
2020-07-26 09:05:03
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FCK sælger 30-årig midtbane til Qarabag

FC København sælger den 30-årige midtbanespiller Uros Matic til Qarabag i Aserbajdsjan. Han har været udlejet de seneste to sæsoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Uros Matic har aldrig haft den helt store succes i FC København, og nu har FCK solgt den 30-årige serber til Qarabag i Aserbajdsjan.

Det oplyser FCK på sin hjemmeside søndag morgen, hvor Ståle Solbakken sætter ord på afskeden med Matic, der har været udlejet de seneste to sæsoner.

- Uros er helt sikkert en rigtig dygtig spiller, som altid har optrådt topprofessionelt og været et godt bekendtskab omkring holdet, siger Solbakken og tilføjer:

- Vi lykkedes i fællesskab ikke med at få ham rigtigt integreret i vores måde at spille fodbold på. Han var god i kampe med en mere åben slagudveksling, og han udviklede også sit spil i små rum, men ikke så meget, som han og vi håbede på. 

- Det bærer vi også en del af ansvaret for, og vi går hver til sit helt uden hard feelings, siger Ståle Solbakken og tilføjer:

- Han var med til at vinde titler og var en del af holdet i de dramatiske kampe mod Ajax, så han har sat et aftryk i klubben.

Matic havde kontrakt med FCK til næste sommer. Han nåede at spille 39 kampe for klubben.


Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

33 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0