2023-01-28 08:30:01

FCK-skifte vil overraske: Larsson er for god til Skandinavien

Jordan Larsson meldes tæt på et skifte til FC København, og her kan du blive meget klogere på den svenske offensivspiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 18. runde

FT

S04

0 - 0

FCK

FC København nærmer sig offensiv forstærkning i form af 25-årige Jordan Larsson.

Henke Larssons søn er ifølge B.T. meget tæt på at rykke til den danske hovedstad fra Schalke 04 på en lejeaftale med købsoption.

Sebastian Pearson dækker som journalist på Fotbollskanalen svensk fodbold indgående, og han havde ikke set i krystalkuglen, at Jordan Larsson skulle til Danmark her og nu.

- Jeg er lidt overrasket over, at Larsson skal til Superligaen, da jeg synes, at han er for god til at spille i Skandinavien. Jeg tror stadig, at han vil kunne lykkes i en anden klub i Bundesligaen, Spanien eller måske i Belgien.

- Jeg er overbevist om, at han bliver en profil i Superligaen. Han kommer til at lave mål og assists og har en spillestil, som gør fans glade. Han er også god til at udtale sig her og der og kan komme med herlige citater. 

- Derimod forventer jeg ikke, at Larsson bliver topscorer, men regn med mål og assists, siger Sebastian Pearson til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCK-skifte vil overraske: Larsson er for god til Skandinavien
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Han kan lave mål på alt
Jordan Larsson har scoret pænt med mål for de fleste af sine hidtidige klubber, og det med at få netmaskerne til at blafre er også en af hans største forcer.

- Jeg vil først og fremmest fremhæve Larsson som en god afslutter og målscorer. Når han spiller med selvtillid, kan han lave mål på alt. Han har også en undervurderet teknik og blik for spillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han kan falde ned i banen som 10'er og binde det offensiv spil sammen, hvilket vi har set mere af de senere år, fortæller Sebastian Pearson.

Jordan Larsson kan dække alle de offensive positioner og var i 2022 udlejet til AIK fra russiske Spartak Moskva i et par måneder grundet krigen i Ukraine.

I den svenske hovedstad noterede han sig for tre mål og to assists i 11 kampe, men man skal ikke tage fejl af hans betydning for holdet.

- Larsson lavede ikke vildt mange mål og assists i AIK, men han var samtidig nøglen til hele holdets offensiv. Han spillede på et internationalt niveau, faldt ned, fandt plads og bød på lækre afleveringer. Han lå bag det meste offensive for AIK og var overlegen angrebsmæssigt. Det på trods af at han kom fra en svær tid i Rusland.

- AIK ville selvfølgelig beholde Larsson, men havde ikke mulighed for det. Han var sulten efter at prøve lykken udenlands igen og er for god til Allsvenskan. Derfor var det givet, at han skulle skifte, fortæller Sebastian Pearson.

Ikke foldet sig ud i Tyskland
Efter skiftet til Schalke 04 i sommer har Jordan Larsson ikke for alvor fået det til at spille.

Artiklen fortsætter efter annoncen

461 minutters Bundesliga-fodbold er det blevet til fordelt på 11 kampe uden at notere sig for mål eller assists, men Sebastian Pearson er ikke bekymret for hans tilstand.

- Larsson øsede mål ind i Rusland i 2020/21-sæsonen med fem assists og 15 mål i 29 kampe. Der var han en af de bedste angribere i Rusland og var med i Sveriges EM-trup.

- Siden havde han et lidt dårligere efterår i Rusland, og så blev den russiske liga sat på pause, hvorefter han kom til AIK, hvor han gjorde det rigtig godt som 10'er.

- Jeg vil sige, at Larsson har vældigt meget i sig, og han har ikke foldet det ud i Tyskland. Schalke 04 er nok ikke den bedste klub at være i lige nu, siger Sebastian Pearson til bold.dk.

Jordan Larsson, der har syv landskampe for Sverige på cv'et, har kontrakt til 2025 i Schalke, men lejeaftalen med FC København ventes altså at indeholde en købsoption, så skiftet kan blive gjort permanent.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 18. runde

FT

S04

0 - 0

FCK

36 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0