2022-08-30 14:15:01

FCK vil overhale Brøndbys Christian Sørensen-jagt

Der er hård kamp om Viborgs venstre back, Christian Sørensen. Nu har FC København også kastet sig ind i jagten på den eftertragtede underskrift.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 2. runde

FT

VIB

0 - 7

VFF

Et af transfervinduets hotteste navne hedder Christian Sørensen!

Og med en fin indsats - og en assist - i Conference League-kvalkampen i London mod West Ham beviste venstre backen, at han også kan begå sig på større adresser end stadion i Viborg og de 11 andre Superliga-stadioner.

Ekstra Bladet har tidligere meldt, at Viborg har afvist et bud på 3,5 millioner kroner fra Brøndby på Christian Sørensen.

Og bold.dk kan nu tilføje, at FC København ligeledes har meldt sig på banen i håbet om at overhale Brøndby og andre interesserede klubber og få tilknyttet den 30-årige back til klubben.

Hvis både Brøndby og FC København afleverer et bud, som Viborg accepterer, kan Sørensen ende i noget af et dilemma i forhold til sin fremtid.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCK vil overhale Brøndbys Christian Sørensen-jagt
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

For skal han vælge Brøndby, hvor udsigten til fast spilletid er størst - ikke mindst fordi Blas Riveros er skadet i minimum et par måneder?

Eller skal han vælge FC København, hvor pengene formentlig er væsentlig større, og hvor han skal spille europæisk fodbold? Men også hvor han - med stor sandsynlighed - kommer til at fungere som backup for unge Victor Kristiansen?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Sørensen har to år tilbage af sin Viborg-kontrakt.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 2. runde

FT

VIB

0 - 7

VFF

33 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0