2022-06-27 10:57:02

FCK's 'Mini-Messi' jagter kontrakt i AaB

Den 20-årige kantspiller Ali Almosawe fik ikke forløst sit potentiale i FC København og jagter nu muligheden i AaB, hvor han træner med i denne uge

Artiklen fortsætter efter annoncen

For tre-fire år siden var Ali Almosawe et varmt navn på den internationale talentbørs. Hans evner til at drible på små områder med sit foretrukne venstreben fik mange til at omtale ham som ‘Mini-Messi’.

Da stortalentet med den iransk-syriske baggrund skulle videre fra østrigske Linz, måtte FC København bruge de store overtalelsesevner for at sikre kantspillerens underskrift foran rivalerne fra Brøndby og FC Midtjylland.

Det var i transfervinduet i januar 2019.

Nu er Almosawe blevet 20 år og har de seneste sæsoner spillet på FC Københavns succesfulde U/19-mandskab, som for nylig kunne kalde sig dansk mester.

Nu er det slut ved kontraktudløb. Springet til spilletid på førsteholdet er simpelthen for stort, når køen med kantspillere hedder Claesson, Roony, Stage, Amoo osv. osv.

Derfor prøver han i følge bold.dk’s oplysninger at få forløst potentialet andetsteds. Nærmere bestemt AaB, som de seneste måneder under talentchef Jacob Larsen har ændret kursen og nu jagter og ansætter unge spillere fra landets største klubber - eksempelvis Brøndby-angriber Patrick Allentoft, som bold.dk kunne fortælle søndag.

I første omgang skal Ali Almosawe træne under Lars Friis og co. i denne uge, hvor der blandt andet ligger en testkamp mod FC Midtjylland torsdag.

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0