2023-02-09 06:30:02

FCM-bosser ringer bare til Erik S: Jeg spotter jo 100 mio.-spillere

Erik Sviatchenko forventer, at Claus Steinlein og Svend Graversen i fremtiden giver ham et kald, da han fik vist med Ousmane Diomande, at han kan spotte de helt store talenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

5 - 4

ELF

FC Midtjylland formåede i januar-transfervinduet at sende Ousmane Diomande afsted til Sporting i en kæmpehandel.

Her blev buddet fra den portuguiske storklub så stort, at de på Heden ikke kunne sige nej, og derfor blev den blot 19-årige midtstopper solgt, selv om han stadig havde sin debut til gode.

FCM-anfører Erik Sviatchenko nåede dog faktisk at spille en enkelt halvleg sammen med Diomande i en træningskamp, hvor han var ude med de helt store rosende ord, og derfor har han nu en melding til Claus Steinlein og Svend Graversen.

- Vi spillede jo den træningskamp mod Esbjerg, hvor jeg spillede sammen med ham i en halvleg. Her blev jeg interviewet, om hvem ham her Diomande nu var for en spiller.

- Der sagde jeg så med et glimt i øjet, at hvis jeg havde haft hans pakke, havde jeg spillet i PSG. Så der var jo bare fysik, hurtighed, springstyrke og en fin pasningsfod. Der var bare noget over ham.

- Jeg tænker, at Claus og Svend hellere må få snakket lidt med mig i fremtiden, når jeg kan spotte 100 millioner-spillere på den måde, siger Sviatchenko med et grin til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM-bosser ringer bare til Erik S: Jeg spotter jo 100 mio.-spillere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det er fantastisk for FC Midtjylland
FC Midtjylland fik dog ikke selv gavn af Ousmane Diomande rent sportsligt, da han var udlejet til Mafra i Portugal inden skiftet.

Erik Sviatchenko synes derfor, at det er imponerende, at Diomande på kort tid nu har sikret sig et skifte til en af de største klubber i Portugal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er så vildt, at han kan tage til den næstbedste række i Mafra og virkelig levere varen, det siger bare lidt om vores tid. Der skal bare fire måneders fodbold til, og så kan man blive solgt for rigtig mange penge, og det skete ikke for 10 eller 15 år siden.

- Men jeg er selvfølgelig overrasket, det var der nok ingen, som havde kunnet gennemskue, at fire måneder i den næstbedste portugisiske række ville blive til et skifte til Sporting.

FCM's salg af Diomande til Sporting er derfor et signal om, at man fra Heden sagtens kan komme ud i det store Fodboldeuropa.

- Det er jo fantastisk for FC Midtjylland som et produkt. Man kan se, at der ikke skal meget til, før man kan få en stor karriere et sted i udlandet, så det er rigtig positivt for fortællingen i FC Midtjylland, at man godt kan blive solgt til de helt store klubber, siger Erik Sviatchenko til bold.dk.

Der kan dog være flere penge på vej til FC Midtjylland, da de har sikret sig klausuler i aftalen med Sporting, som kan gøre handlen med Ousmane Diomande til den største nogensinde i Superligaen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

5 - 4

ELF

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0