2023-03-26 09:30:02

FCM kunne ikke bruge Victor Lind: Jeg havde fortjent at spille

Victor Lind er igen blevet udlejet af FC Midtjylland. Han fortæller til bold.dk, at han havde fortjent at få mere spilletid på heden, da han har fået vist sit værd.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Det er ved at være længe siden, at Victor Lind senest fik minutter for FC Midtjylland i en gældende kamp.

Det var tilbage i den vilde 3-3-kamp mod AC Horsens i august, hvor han fik de sidste 16 minutter på banen. Han blev nemlig kort tid efter udlejet til HamKam i Norge, hvor han spillede resten af 2022.

Lind nåede derfor lige hjem til Herning og vende, inden han igen blev udlejet til IFK Norrköping på en aftale for resten af 2023.

Men ville han gerne have været blevet på heden?

- Det var jo dem, som ville have mig udlejet, og det gik jeg så med på. De sagde, at jeg var langt fra spilletid, så nu er det jo fint for mig, da jeg spiller heroppe og er faldet godt til.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM kunne ikke bruge Victor Lind: Jeg havde fortjent at spille
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg følte jo bare, at jeg ville ud og spille og opleve en masse. Så må jeg tage den derfra. 

- Jeg har fortjent at spille i FCM
FC Midtjylland har altid været stolt af sit imponerende ungdomsakademi, hvor de har pointeret, at vejen til Superliga-drømmen var kort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alligevel har man set flere af klubbens egne talenter blevet udlejet og siden solgt, uden at de har fået deres helt store gennembrud i FC Midtjylland.

Lind indrømmer da også, at de i Herning kunne være bedre til at satse på egne talenter, men det går dog fremad.

- Bo Henriksen var meget god til det, da han gav mange af os unge minutter. Albert har selvfølgelig også gjort det i denne sæson, så det er blevet en smule bedre.

- Men ellers synes jeg ikke, at FC Midtjylland har været så gode til det. Jeg føler jo selv 100 procent, at jeg har fortjent at spille for FCM. Men det er så ikke min beslutning, at de vælger at købe nogle nye brasilianere, selv om jeg har vist mit på holdet.

- Jeg ved jo selv, hvad jeg står for. Når man har vist, hvad man er god til, så er det ikke længere op til en selv, men så ligger den hos klubben.

Lind er dog glad for, at han er blevet udlejet til svensk fodbold, hvor han har gjort det godt med flere mål og flotte præstationer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han tænker derfor ikke på, hvad der skal ske, når lejeopholdet slutter ved udgangen af 2023.

- Jeg har det godt i Norrköping, så mit fokus ligger heroppe nu, så jeg tænker ikke på FC Midtjylland.

- Jeg tog også beslutningen sammen med dem, efter de havde sagt, jeg var langt fra spilletid. Så var der en mulighed for at blive lejet ud, og det gjorde jeg så for at komme op til Glen, siger Victor Lind til bold.dk.

Det er Glen Riddersholm, som er træner hos IFK Norrköping, og det var stærkt medvirkende til, at Victor Lind valgte at skifte til klubben.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

10 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce