2021-10-08 16:41:46

FCN: Polsk klub har ikke betalt for Rygaard

FC Nordsjællands bestyrelsesformand Jan Laursen beskylder Lodz for ikke at have betalt for Mikkel Rygaard endnu. Den polske klub forsikrer pengene er på vej.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved årsskiftet for ni måneder siden skiftede Mikkel Rygaard FC Nordsjælland ud med den polske klub Lodz. 

Det er med andre ord snart et år siden, at den transfer faldt i hak, men til trods for dette, så er der stadig ingen penge havnet på Farum-klubbens konto fra den polske klub.

Det fortæller bestyrelsesformand Jan Laursen til det polske medie Sportowe Fakty.

- Vi har ikke modtaget betaling, selvom der er gået ni måneder, siden vi blev enige om en transfer. Vi har allerede gået med til at udskyde betalingsdatoen efter ønske fra den polske klub, men vi har fortsat ikke modtaget nogen betaling.

- Det er frustrerende og uacceptabelt for en professionel klub. Vi er ikke vant til den slags standarder, fortæller Laursen.

Han er også godt og grundigt utilfreds med den sparsomme kommunikation fra Lodz.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCN: Polsk klub har ikke betalt for Rygaard
Foto: LKS Lodz

- Vi har ikke talt med dem i over en måned. De stoppede med at svare på vores beskeder, e-mails og opkald. Tidligere har vi fået i alt tre svar på de omkring 50 henvendelser, vi har sendt dem. 

Jan Laursen understreger overfor mediet, at FC Nordsjælland virkelig ikke ønskede, at det skulle blive et offentligt anliggende, men efter den manglende kommunikation har man ikke set anden udvej.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De har tilbudt at købe vores spiller, de har tilbudt en sum penge og foreslået en betalingsdato. Vi lyttede til alle deres forslag, for vi ønskede ikke at stoppe Mikkel i at prøve en ny udfordring. I retur har vi indtil videre intet modtaget. Jeg synes virkelig, at vi har gjort alt for, at situationen ikke skulle ende her. 

Mediet har forholdt præsident i Lodz, Tomasz Salski, for anklagen, som han bekræfter. 

Han garanterer, at FC Nordsjælland får pengene i slutningen af oktober, da Lodz vil få tilført syv millioner polske zloty svarende til 11,3 millioner kroner. 

Salski forklarer desuden, at de selv har manglet betalinger fra andre, mens pandemien og en glippet oprykning har taget hårdt på økonomien.

Han mener dog, at de har informeret FC Nordsjælland om situationen, men at situationen nok er blevet fortolket forskelligt af de to klubber.

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0