2023-03-18 20:18:56

Friis før FCK-opgør: Har bevist at vi kan bide skeer med alle

Viborg-chef Jacob Friis forventer en svær udekamp mod FC København, men understreger på samme tid, at man kan bide skeer med alle.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCK

2 - 1

VFF

Søndag eftermiddag byder på flere spændende opgør i 3F Superligaen, hvor de sidste pladser i op- og nedrykningsspillet skal fordeles.

Både FC København og Viborg FF er dog sikre på en plads i den øverste halvdel, men der er alligevel vigtige point på spil i topstriden, når Jacob Friis' tropper skal på besøg i Parken.

Her forventer cheftræneren, at FCK-holdet vil komme buldrende.

- Man må sige, at FCK har fået vind i sejlene, og de gør det utroligt godt, så det kommer til at kræve stor skarphed i alle spillets facetter fra vores side. Uanset, hvem vi møder, så har vi en naturlig respekt for modstanderen, men hverken for meget eller for lidt, og sådan er det også, når det gælder FCK. 

- Jeg forventer, at de kommer buldrende, så der er et pres, vi skal stå imod, og det gør vi bedst ved at bringe vores styrker i spil. Vi skal være tro mod os selv, og kan vi lykkes med at få sat vores spil op, som vi gerne vil, så har vi muligheder, lyder det fra Friis til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Friis før FCK-opgør: Har bevist at vi kan bide skeer med alle
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Han understreger dog på samme tid, at Viborg-mandskabet kan bide skeer med alle i ligaen.

- Vi har bevist, at vi kan bide skeer med alle, og så er det sådan, at man nogle gange møder hold, der har en nedadgående formkurve og andre gange en opadgående, men det ændrer ikke på, hvordan vi gør det, og vi har selvfølgelig en tro på, at vi kan få noget med hjem, slutter cheftræneren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kampen mellem FC København og Viborg FF bliver fløjtet i gang søndag kl. 15:00, og den kan selvfølgelig følges tæt på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 22. runde

FT

FCK

2 - 1

VFF

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0