2022-08-14 23:41:01

Friis tilfreds med den defensive disciplin efter sejr

Cheftræner i Viborg FF, Jacob Friis, roser holdets defensive disciplin efter 2-0-sejren over Silkeborg IF i 3F Superligaen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Viborg FF formåede søndag som det første Superligahold i sæsonen at besejre Silkeborg IF. 2-0 vandt Jacob Friis' tropper på mål af Jay-Roy Grot og Christian Sørensen.

Med sejren kravler Viborg op på fjerdepladsen. Tre sejre og to nederlag er det blevet til siden sæsonstart.

Og cheftræner Friis var efter kampen godt tilfreds med holdets indsats. Det siger han i et interview til Viborgs hjemmeside.

- Jeg er utroligt tilfreds med arbejdsindsatsen og den defensive disciplin, så Silkeborg blev holdt på et minimum af chancer. Vi scorede selv to flotte mål, og havde også perioder, hvor vi var i god kontrol. Jeg savnede måske, at vi kom frem til endnu mere i anden halvleg, men overordnet set er jeg meget tilfreds.

- Vi formåede at få lukket den centrale del af banen fint af, og så havde vi en god plan for, hvad der skulle gøres, når Silkeborg spillede på bolden på siden, og den plan løste spillerne vel næsten til perfektion. Vi brugte fem indskiftninger i dag, men det ændrede intet i det udtryk, vi gerne vil have, så der er ros til alle spillerne hele vejen rundt for det, der blev leveret i dag.

Viborg skal torsdag på en svær opgave, hvor West Ham venter i Conference League kvalifikationen.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0