3F Superliga -Fysisk træner rykker videre fra FCN-akademi
2018-05-30 15:21:01
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Fysisk træner rykker videre fra FCN-akademi

Thomas Kjærbye stopper som fysisk træner for FC Nordsjællands akademi. Han skal være fysisk træner for kvindelandsholdet, men er samtidig åben for et nyt job.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thomas Kjærbye skiftede i sommeren 2013 til FC Nordsjælland, hvor han blev fysisk træner på klubbens akademi, hvor han har været med til at gøre klubbens unge spillere fysisk klar til Superliga-fodbold.

Nu siger Kjærbye stop, da han efter fem år i jobbet søger nye udfordringer.

- Det har været en super spændende tid, hvor jeg er blevet udfordret godt og både føler, at jeg selv har udviklet mig, mens jeg også har været med til at udvikle klubben og en lang række store talenter, siger Kjærbye til bold.dk.

- Jeg føler, at tiden var inde til at prøve en ny udfordring, men det har ikke været en nem beslutning, da jeg har været virkelig glad for at arbejde i klubben.

I FC Nordsjælland sætter man stor pris på det, som Kjærbye har leveret i årenes løb.

- Vi har været utrolig glade for det seriøse og dygtige stykke arbejde, som TK har leveret fra dag et af. Vores akademi-spillere har nydt godt at hans arbejde, og TK har været med til at sikre, at overgangen fra at være akademi-spiller til at blive Superliga-spiller er blevet lettere.

- TK er samtidig en vellidt person i vores stab, og vi ønsker ham det bedste i fremtiden, og vi må se, om ikke vores veje mødes igen, siger sportschef for akademiet, Jan Laursen, til FCN's hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fysisk træner for kvindelandsholdet
Thomas Kjærbye har en fortid som fysisk træner i FC Københavns ungdomsafdeling og for FC Midtjyllands Superliga-hold.

Han skal fremover være fysisk træner for det danske kvindelandshold - en ny udfordring, han glæder sig meget til.

- Det bliver en virkelig fed opgave, som jeg virkelig ser frem til, og jeg håber, at jeg kan være med til at fortsætte den udvikling, som allerede er i gang inden for kvindefodbolden.

- Det er nogle meget ambitiøse spillere, som har været gennem en god udvikling de seneste år og fortjener nogle gode forhold, som jeg forhåbentlig kan være med til at give dem, så de gode resultater kan fortsættes.

- Det bliver anderledes, da man som træner på et landshold kun arbejder med spillerne hver anden måned, men det er en udfordring, som jeg går ind til med store forventninger, og jeg glæder mig til at arbejde med nogle meget engagerede mennesker.

Åben for job ved siden af
Da Thomas Kjærbye, som er det nu, kun skal arbejde med kvinderne under landsholdssamlingerne, er han samtidig åben for at tage et job sideløbende med stillingen på kvindelandsholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har lært enormt meget og har gjort mig nogle gode erfaringer i min tid i FCK, FCM og FCN, som jeg meget gerne vil arbejde videre med og dele ud af.

- Vi må se, hvad fremtiden bringer, men jeg er i hvert fald meget motiveret efter at fortsætte det arbejde, jeg har lavet de seneste mange år.

- Jeg har nydt at arbejde med unge spillere og gøre dem klar til seniorfodbold, og jeg er både åben for at blive ved med at arbejde med unge spillere eller at vende tilbage til kun at arbejde med seniorspillere. Vi må se, hvad der sker, siger Kjærbye til bold.dk.

Udover jobbene som fysisk træner i FCN, FCM og FCK, har Thomas Kjærbye også en fortid som Superliga-spiller i FCK, AGF og Lyngby.

mikkel@bold.dk


Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0