2023-01-28 10:30:01

Gigovic efter dyst mod OB: Rart at møde gamle venner

Armin Gigovic fortæller til bold.dk, at det var rart at møde sine tidligere holdkammerater, da FC Midtjylland og OB fredag krydsede klinger i en testkamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Ikast
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

SAF

0 - 1

OB

Fredag stod Armin Gigovic overfor sine tidligere holdkammerater for første gang siden sit skifte, da FC Midtjylland slog OB med 4-2 i en testkamp i Ikast.

bold.dk var på plads til opgøret, og efter kampen blev Gigovic spurgt ind til, hvordan det var at stå overfor sit tidligere hold.

- Det var rart at møde mine gamle venner fra min tidligere klub, men når man er på banen, er de ikke længere venner, fordi det er en kamp, som man gerne vil vinde, siger Gigovic til bold.dk.

I fraværet af Emiliano Martinez var den 20-årige svensker placeret på den defensive midtbane, hvor han spillede, indtil han blev skiftet ud ved stillingen 4-0 til FCM.

Gigovic var derfor fint tilfreds med sin præstation, da bold.dk fangede ham efter kampen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Gigovic efter dyst mod OB: Rart at møde gamle venner
Foto: FC Midtjylland

- Jeg synes, at det gik godt, og jeg kan mærke, at det går godt med mit fysiske niveau. Jeg prøver at gøre mit bedste. Vi er stadig ved at forberede os fysisk skridt for skridt, men jeg synes, at det går godt, siger Gigovic.

Svenskerens aftale med OB stoppede ved årsskiftet, og herefter blev han præsenteret i FCM, hvor han har fået kontrakt indtil sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indtil videre er Gigovic glad for skiftet, og han ser frem til at sæsonen for alvor kommer i gang.

- Det er godt at være her. Det er det næste skridt i min karriere, og jeg kender allerede ligaen. Nu ser jeg frem til, at vi skal ordentligt i gang med sæsonen, og det bliver rigtig sjovt, siger Gigovic til bold.dk.

Armin Gigovic kan få sin officielle debut, når FC Midtjylland møder Sporting Lissabon i Europa League den 16. februar.

Den 20-årige midtbanespiller er ejet af russiske Rostov, og det er endnu uvist, hvor han skal fortsætte sin karriere, når kontrakten i FCM udløber. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

SAF

0 - 1

OB

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0