2023-02-06 15:25:01

Grabara værdsætter Brøndby-fans: Mine naboer står på Sydsiden

Kamil Grabara lægger ikke skjul på, at han godt kan lide at være ærlig, og derfor giver han den også gas på Twitter. Her bliver han dog tit mødt af utilfredse Brøndby-fans, men det er intet problem for FCK-keeperen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 0

HAL

Kamil Grabara er en målmand, som virkelig deler vandene.

Den polske keeper er nemlig blandt de bedste målmænd i dansk fodbold, men han giver den også gas uden for kridtstregerne, da han på de sociale medier ikke er bleg for at sige sin ærlige mening, og for nylig røg der en stikpille afsted mod rivalerne fra Brøndby.

Grabara lavede nemlig sjov med, at FCK ikke ville møde Brøndby mere i denne sæson, og det fik flere Brøndby-fans til at kritisere ham.

FCK-keeperen fortæller dog, at det er vigtigt for ham at interagere med fans.

- Du kan jo spørge fodboldfans om, hvad de helst vil have. Spillere, der leverer det samme i interviews uge efter uge, eller spillere, som rent faktisk interagerer med dem.

- Med det mener jeg, at det ikke altid skal være sødt og venligt, men jeg værdsætter rent faktisk Brøndby-fansene. De siger altid noget sjovt om mig, og hvis jeg synes, det er spot on, liker jeg da også deres tweets. Så jeg har intet problem med det.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Grabara værdsætter Brøndby-fans: Mine naboer står på Sydsiden
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- I sidste ende er det jo bare Twitter. Nogle af dem, som siger noget ikke særligt pænt om mig, møder jeg i København, men her angriber vi ikke hinanden, siger Kamil Grabara til bold.dk og resten af den danske presse i Portugal.

Grabara har derfor ikke noget had til Brøndby-tilhængerne, og det skyldes blandt andet, at han nyder den slags kommunikation til fansene efter tiden i engelsk fodbold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har da heller ikke givet ham problemer hjemme på bopælen.

- Jeg har et godt forhold til mine naboer, som faktisk er Brøndby-fans og er på Sydsiden. Jeg ved, at de også synger om mig. Men det betyder ikke, at vi ikke kan lide hinanden, når vi er ude og gå med hunden. 

- Fodbolden er virkelig vigtig, men det er ikke jordens undergang, siger Kamil Grabara.

Kamil Grabara og resten af FC København-mandskabet skal i aktion tirsdag i en testkamp mod norske Viking.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 0

HAL

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0