2022-09-06 10:07:17

Grønning om Sydkorea-exit: Presset ud efter trænerfyring

AGF-angriberen Sebastian Grønning forklarer, at han blev presset ud af sydkoreanske Suwon grundet en trænerfyring, der ændrede klubbens planer.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 30. runde

FT

ULS

1 - 0

SUW

Sebastian Grønning er tilbage i 3F Superligaen efter et halvt år i sydkoreansk fodbold.

I slutningen af august fik angriberen ophævet sin aftale i Suwon Bluewings, og på transfervinduets lukkedag skrev han under på en treårig kontrakt i AGF. 

Nu forklarer 25-årige Grønning, at det var en trænerfyring i den sydkoreanske klub, der blev enden på det korte eventyr.

- Der var mange forskellige årsager, men hovedårsagen var, at min første træner, der hentede mig, blev fyret efter otte kampe. 

- I Sydkorea er man begrænset til tre udlændinge pr. trup, og den nye træner ville gerne have en ny, og så prøvede han at presse mig ud, og det endte sådan til sidst, siger angriberen og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Grønning om Sydkorea-exit: Presset ud efter trænerfyring
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

- Men der er mange årsager til det, og jeg ville kunne stå og snakke om det i en time, men den hovedsagelige var faktisk, at min første træner blev fyret, lyder det fra Grønning efter AGF-debuten i Superligaen mandag aften. 

Selv om det sportslige ikke gik som håbet, understreger den tidligere Viborg-angriber, at han kan tage en masse positive ting med fra opholdet i Sydkorea.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var ikke kun af sportslige grunde, at jeg tog derover. Jeg er meget nysgerrig på andre mennesker og kulturer, og på den front fik jeg en god og uforglemmelig oplevelse. 

- Derudover står jeg stærkere fysisk og mentalt, end jeg nogensinde har gjort. Jeg smed fem kilo og har oplevet rigtig mange negative sider af fodbolden, som jeg kan tage med mig videre i karrieren, fastslår angriberen.

Sebastian Grønning Superliga-debuterede mandag aften for AGF, da han blev skiftet ind og fik scoret i 2-3-nederlaget til FC Nordsjælland.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 30. runde

FT

ULS

1 - 0

SUW

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0