2023-03-29 10:57:47

Häcken-chef: Mærkeligt at opleve usandt Høgmo-rygte

BK Häckens sportsdirektør Martin Ericsson fortæller, at det var mærkeligt at opleve, hvordan Per Mathias Høgmo fejlagtigt blev meldt på plads i FC Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Forvirringen var total, efter FC Midtjylland i torsdags indkaldte til pressemøde for at præsentere ny cheftræner klokken 15:00.

For kort efter klubbens officielle indkaldelse berettede Herning Folkeblad, at manden, som ulvene ville præsentere om eftermiddagen, var Häcken-træneren Per Mathias Høgmo.

Oplysningen viste sig at være forkert, idet FCM som bekendt præsenterede Thomas Thomasberg som ny cheftræner, hvilket Herning Folkeblad også fik korrigeret kort efter Høgmo-artiklen.

I Häcken kunne sportsdirektøren Martin Ericsson overvære den totale forvirring fra afstand, og i et interview med Fotbollskanalen fortæller han, hvordan det var at læse det usande rygte om klubbens træner.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Häcken-chef: Mærkeligt at opleve usandt Høgmo-rygte
Foto: David W Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg tror aldrig, at jeg har oplevet det før. Hvis medierne går ud med sådan en sikkerhed, plejer rygtet at være sandt, men i dette tilfælde vidste vi, at det ikke var sandt. 

- Det var en mærkelig oplevelse ud over det sædvanlige, siger Häcken-bossen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

bold.dk har for nylig talt med Häcken-danskeren Mikkel Rygaard, der også sætter ord på FCM's interesse i Per Mathias Høgmo. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce