2022-08-07 16:19:01

Helenius-agent: Brøndby er en fin klub

Brøndby-bosserne Carsten V. Jensen og Niels Frederiksen har på skift været ude og rose Nicklas Helenius, og den smiger er blevet bemærket i Helenius-lejren

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sidste uge stod Brøndby-træner Niels Frederiksen i Onside-studiet og fortalte, at ‘Nicklas Helenius kunne have lavet otte mål, hvis han havde været Brøndby-angriber’ - og ikke Silkeborg-angriber i opgøret på Jysk Park.

I dag var det så fodboldchef Carsten V. Jensens tur til i TV3+-derbyoptakten at finde roserne frem og sende dem direkte i favnen på Superligaens topscorer - blandt andet med udsagnet om, ‘at Helenius har fundet sin anden ungdom’.

Og i Helenius-lejren står de klar til at tage imod de fine ord.

Spørgsmålet er, om kærligheden er gensidig?

- Jeg vil ikke rigtig sige så meget andet end, at Nicklas gør det godt, og det er der naturligvis mange, der har bemærket. Han trives og er et godt sted, men fodboldkarrieren er tidsbegrænset, og man skal smede mens jernet er varmt, siger Helenius’ agent Mads Bach Lund til bold.dk

Han har tidligere bragt en anden dansk angriber fra en mindre Superliga-klub til Brøndby, da han i sin tid var med til at flytte Mikael Uhre fra SønderjyskE til Vestegnen.

- Brøndby er en fin klub, og vi oplevede senest med Mikael Uhre, at det lykkedes at bringe en spiller ind og ud med succes, så erfaringerne er jo gode, men det er ikke nødvendigvis samme case i det her tilfælde, lyder det kryptisk fra Mads Bach Lund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Er det interessant for Helenius at lave samme move som Uhre? 

- Ja, hvis du lover, han ender i Philadelphia på samme vilkår som Uhre, så er det, griner Mads Bach Lund.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0