3F Superliga -Høegh: OB har de forsvarere de skal bruge
2020-08-20 14:30:01
Foto: bold.dk

Høegh: OB har de forsvarere de skal bruge

Daniel Høegh har ikke været i kontakt med sin tidligere klub OB, som han drømmer om at vende tilbage til på et tidspunkt. Så vidt han ved, har OB sit forsvar på plads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 29-årige odenseaner Daniel Høegh står for tiden uden klub efter sit kontraktudløb i Heerenveen.

Forsvareren har tidligere fortalt om, at han drømmer om at vende tilbage til OB, men det tyder ikke på, at det bliver i dette transfervindue, da OB skulle have de forsvarere, der er brug for, ligesom Daniel Høegh håber at kunne fortsætte i udlandet lidt endnu.

Det fortæller hovedpersonen selv til bold.dk.

- Nej, jeg har ikke været i kontakt med OB nu her. De har, så vidt jeg ved, de forsvarsspillere, som de skal bruge lige nu, så der har ikke været noget kontakt i det her vindue indtil nu, siger han og tilføjer:

- OB har været inde i overvejelserne, og jeg har talt med min agent om, at jeg kunne tænke mig det på et tidspunkt.

Høeghs overvejelser har gået på at skulle vende hjem, men lige nu står han overfor en karriere, som gerne skulle have et sidste udlandsophold i sig.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at OB er et ønske, jeg har på et tidspunkt, men jeg har svært ved at placere, hvornår det skulle være, når jeg sidder og laver en karriereplanlægning, forklarer Høegh og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tog jeg til Danmark nu, ville jeg give afkald på mere af udlandet, så jeg ser, om der ikke er mere udland, som venter, inden jeg realiserer drømmen om at komme tilbage til Danmark.

Daniel Høegh har i de seneste tre år været i Heerenveen. Inden da var han i schweiziske FC Basel, der hentede Høegh i OB i sommeren 2015.

Høegh, der også spillede ungdomsfodbold i OB, har hidtil spillet 116 kampe for OB. Blandt andet var han med i Champions League-kvalifikationen i 2011, hvor man røg ud til Villarreal.


Foto: bold.dk

15 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce