2023-03-30 10:05:56

Høegh forstår FCM’s valg af Thomasberg: Tilbage til FCM-dyder

Daniel Høegh var overrasket over Randers FC’s salg af Thomas Thomasberg til FC Midtjylland, men han forstår midtjydernes valg, fortæller han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Thomas Thomasberg er tilbage i FC Midtjylland efter knap fem succesfulde år i Randers FC. 

Thomasberg har underskrevet en aftale frem til sommeren 2026, dermed har han sat punktum på et eventyr i Randers, hvor han blandt andet vandt pokalturneringen og fik klubben i europæisk gruppespil. 

bold.dk har talt med Randers-profilen Daniel Høegh om Thomasbergs exit. Høegh har en fortid i FCM, og han forstår godt ulvenes valg. 

- FC Midtjylland får en tydelig træner, som ved hvad han vil og har en bestemt måde at arbejde på. Han står for de dyder, klubben måske gerne vil tilbage til, så på den måde forstår jeg godt deres valg. 

Du kender klubben godt. Er det et godt match? 

- Det tror jeg helt bestemt. Som jeg forstår deres udtalelser, har de søgt en træner, der kan føre dem tilbage til FC Midtjyllands DNA. Som jeg kender Thomas, er det umiddelbart et rigtig fint match. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Høegh forstår FCM’s valg af Thomasberg: Tilbage til FCM-dyder
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Er han klar til at levere i en topklub? 

- Ja, hvorfor ikke? Man sagde det samme med Bo Henriksen, men han førte klubben til en andenplads, pokaltriumf og succes i Europa. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis du har evnerne, betyder det ikke så meget, om du har prøvet tingene før eller ej. 

Høegh havde ikke regnet med at skulle sige farvel til Thomasberg, derfor kom det som et mindre chok, da han fik beskeden i Randers. 

- Jeg var da overrasket, da jeg fik beskeden. Jeg havde ikke set det komme, at vi skulle miste vores træner, men jeg havde heller ikke set, at FC Midtjylland ville skifte sin træner, da de valgte at gøre det, udtaler Høegh til bold.dk. 

48-årige Thomas Thomasberg var fra 2008 til 2009 cheftræner i FC Midtjylland. De tre foregående år var han assistent i klubben. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce