2022-12-07 09:00:02

Horsens lurer på Jeppe Kjær: Superliga-rivaler kan tilbyde noget andet

Flere Superliga-klubber kigger på stortalentet Jeppe Kjær fra Ajax, og barndomsklubben AC Horsens håber, at en genforening kan blive aktuelt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

AJA

5 - 4

VOL

18-årige Jeppe Kjær har ikke fået den store succes i Ajax, og med et halvt år tilbage af sin kontrakt spekuleres der nu i et skifte.

FC Nordsjælland forsøgte ihærdigt at hente Kjær, inden han tog til Amsterdam, og Farum-klubben er efter sigende også interesseret nu.

Det samme er AC Horsens, hvor Jeppe Kjær nåede 11 førsteholdskampe som bare 16-årig.

- Vi har respekt for, at andre adresser i Danmark kan tilbyde noget, vi ikke kan, men vi kan tilbyde tryghed og en kortere vej til spilletid. Hvis det skulle være Danmark, ser vi da selvfølgelig gerne, at det blev AC Horsens.

- Det er der rigtig mange i byen og klubben, der håber, men vi har også respekt for, at det er Jeppes karriere, det drejer sig om, så han skal træffe det rigtige valg, siger Horsens' sportschef Niels Erik Søndergård til bold.dk.

Vi har kun sagt goddag
Det er dog først tilladt for klubber at undersøge det og tage kontakt, når spillere har et halvt år tilbage af en kontrakt - altså til januar i Jeppe Kjærs tilfælde.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Horsens lurer på Jeppe Kjær: Superliga-rivaler kan tilbyde noget andet
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

I Horsens har offensivspilleren flere gange holdt sig i gang på klubbens faciliteter, men der er ikke blevet snakket om et muligt samarbejde.

- Jeg har ikke gjort noget som helst i forhold til det. Jeg har sagt goddag til Jeppe på trappen, da han var her, men ellers har vi ikke overhovedet haft nogen som helst dialog. Vi må se, hvad der sker, når vi kommer tættere på januar, siger Niels Erik Søndergård.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ser du det som realistisk for jer at hente Jeppe Kjær hjem?

- Det ved jeg af gode grunde ikke, for jeg kender ikke præmisserne. Det er jo Ajax, der ejer ham indtil sommer, så uanset om det er Horsens eller en anden klub, skal der jo findes en eller anden løsning, og alt det der kender jeg slet ikke til. 

- Den dialog har vi ikke indgået med nogen, men det er klart, at hvis sådan en Horsens-dreng måske på et tidspunkt skal have genstartet sin karriere, så vil vi da selvfølgelig være interesseret i at få lov at byde ind. 

- Så må vi se, hvor det kan lande, siger Niels Erik Søndergård til bold.dk.

Jeppe Kjær står noteret for 21 kampe og to mål for Ajax' U18-hold.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

AJA

5 - 4

VOL

22 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0